Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

lørdag 24. april 2010

Herlig!

For andre gang på 2 år, har jeg klart å lure forkjølelsesbasillene, til å ikke bli lungebetennelse!! :-)) Det er framskritt!!! Hoster fortsatt en del, men det sitter ikke i lungene heldigvis!
Ellers ble jeg en smule skuffa... Bunaden er en del trangere, enn jeg hadde håpet på! Synes liksom jeg veier så mye mindre enn jeg har gjort, og at den burde gå... Derfor måtte jeg jo prøve en bukse, som jeg aldri har fått brukt! Og den gikk!! Da oppveide det litt for skuffelsen... ;-) Men det er i overkroppen det sitter mest nå, og det sitter hardere enn resten tydeligvis?? Et par cm til rundt livet, kunne ha gjort seg...
Har også fryktelig lyst til å ut i jobb igjen, men får høre på legen vel, og det er jo spesialist time snart og! Men jeg begynner å bli fryktelig rastløs... :-/

Nydelig vær, men ganske kjølig, men man får vel ta en tur ut etterhvert! :-)

fredag 23. april 2010

24 kg ned...

:-)) Da var 24 kg borte, og selv om det er i underkant av 3 kg på en måned, må jeg si meg fornøyd!! :-))) Ca 13 kg igjen....
Ha en riktig god helg!! :-))

torsdag 22. april 2010

Ny bokomtale...

Har fått en ny bokomtale! :-) Og har vel egentlig kun en ting å si... Vil du bli korrekturleser på neste bok ?? ;-)) For han jeg hadde har sparken!! ;-)



Dette er Heidi Halvorsen sin debutroman. Jeg hørte først om boka på www.bokelskere.no hvor hun søkte etter andre bokelskere som kunne tenke seg å lese boken hennes for å få litt "blest" om den. Og det ville jeg så klart være med på!




Jeg har lest flere omtaler/anmeldelser av boka, det gjorde jeg riktignok ikke før jeg var ferdig med å lese boka. Jeg kan bare begynne med å si at jeg nok ikke er så begeistra for boka som de andre som har skrevet om den. Historien er fengende, det er det liten tvil om, det er språket jeg har litt problemer med. Det er veldig muntlig, mye bruk av utropstegn og ... for å avslutte setningene og setningene var veldig korte. Mer om det senere.



Et kort sammendrag av handlingen:

Renate er en jente som har opplevd fryktelig mye motgang i livet sitt. Boken begynner med hennes barndom som er preget av incest og voldtekt. Så er det Johnny, en fotballproff som bor og jobber i Manchester i England. Han bor sammen med den peneste jenta han veit om, Monica. De har det helt supert sammen frem til den dagen Johnny mottar et brev i posten som sier at han har blitt pappa...til Renate sitt barn! Herfra kastes han inn i en kamp for sannheten og sitt eget liv.



Det var endel som skurret når jeg leste boken, som at Johnny tar med Renate for å møte foreldrene sine etter at han mistenker henne for å ha lurt han og ha drept vennene hans. Han vingler veldig mellom å nesten være forelsket i henne og så hate henne. Jeg forstår at han har lyst til å ha et godt forhold til moren til sitt barn, men der synes jeg ikke at det hans indre kamp er skildret godt nok. I tillegg er det noen andre småting som gjøre leseopplevelsen litt frustrerende. På side 152 finner jeg denne setningen: "Ja, jeg rakk akkurat å stikke hodet gjennom døra, tenkte akkurat på deg, faktisk". Her er ordet "akkurat" brukt to ganger i samme setning, pluss at det å stikke hodet gjennom døra høres ubehagelig ut. Jeg ville nok ha sagt at "rakk akkurat å stikke hodet inn døra".

På side 155 brukes ordet "delikate" i to steninger på rad. Det gjør at min lesning stopper opp.

Nå er jeg veldig pirkete, men det er jeg når jeg leser alle typer bøker og det er bare rettferdig at jeg også er det på denne.



Jeg har lest litt rundt på nettet om at flere synes boken hadde gjort seg som film, og det er jeg helt enig i. Den hadde blitt en bra spenningsfilm.

Jeg vil gratulere Heidi Halvorsen med bokutgivelsen, og så har jeg lest noe om en bok 2? Lykke til med skrivingen :)

søndag 18. april 2010

Nådd delmål!!

22 kilo nedgang, og det er 15 kg igjen til mål... :-) Det sitter hardere og lenger inne, og tar lenger tid, men vi har fortsatt ingen problemer med å følge matplanen vår... :-) Et nytt delmål er nådd, og jeg går inn i de fleste klærne mine! :-)) Deilig å ha litt klær å bruke igjen... Treninga går det så som så med, men jeg må skjerpe meg, fordi jeg trenger å strammes opp litt!
Nå har jeg blitt sylta forkjøla og har en fin unnskyldning for å utsette det litt til... ;-P

Ha en flott søndag! :-)

lørdag 17. april 2010

Å blogge om det alternative/ overnaturlige...

Var inne på bloggen til ei som gjør det i dag... Anonymt! Og hun fikk en del kommentarer på nettopp det... Jeg har jo blogga masse om det, og har ikke mottatt en eneste ekkel kommentar på det! :-) Derimot har det bare vært positive tilbakemeldinger på at folk liker det, og synes det er spennende! For meg er det jo en naturlig del av livet mitt, og noe som er ganske så normalt for meg, men det betyr jo ikke at det er det for andre... Jeg forventer heller ikke at alle skal tro det samme som meg... :-) Sånn er det bare...

Ellers har jeg fått en jævla hoste, og har gått tom for Singular... Mulig en liten årsakssammenheng her... :-(
Ønsker dere en flott lørdagskveld! :-))

fredag 16. april 2010

Vekt og sånn...

Vekta står stille... Verken opp eller ned... Men likevel må det jo skje noe, for jeg har kommet inn i 2 nye bukser!! :-))
Er sliten etter i går kjenner jeg, så jeg har ikke tenkt å gjøre så mye i dag... :-) Ellers skjer det ikke så mye! Ha en flott dag! :-))

torsdag 15. april 2010

Rock`n roll...

I dag har vært en hurra meg rundt dag... :-/  Først kjørte jeg gubben på jobb, og så dro jeg alene til grensa for å handle... Deretter vasket jeg hus, hentet sommerdekk, og var på apoteket... Puh... Tåler IKKE dette tempoet... :-/ Da vi kom hjem var det middag... Så gikk det 45 min, så var sønnen sulten igjen... Han pleier å koke seg nudler... Da klarte han å slå kokende vann over hånda si, og nudlene skvatt utover det nyvaskede gulvet mitt... VRÆL... Hånda er under forpleining, noe rød, men det går stort sett greit! :-/
Jeg VIL på jobb igjen!!!! :-((( Fanken til kropp, som ikke vil det samme som meg.... :-(

Håper dere har hatt en roligere dag!! :-)

mandag 12. april 2010

Våren har kommet til Furnes... :-))


Nå har våren kommet til Furnes!! Og den nytes av både mennesker og dyr.. Vår vakre blomst Rufus, nyter solen i blomsterkassa.... ;-)
Har vært så mye ute som jeg kan i helga, det har vært utrolig deilig vær! :-)))

Endelig har jeg fått innkalling til revmatisme sykehuset på Lillehammer også! Håper det er hjelp å få der! :-) Fant igjen den gamle journal mappa mi, og har tenkt å gå gjennom den litt, før jeg drar...

Ellers merker jeg at det blir mindre og mindre nett, våren drar med seg en del ekstra arbeid, da det tyter fram noe overalt... Ønsker de som fortsatt er innom en flott dag!   :-))

torsdag 8. april 2010

Vaskedag?

Vaskedag med spørsmålstegn... He-he... Får se om jeg får surret meg igang noengang! ;-) Trenger litt startgass i blandt... :-P Fikk gjort utrolig mye på noen få timer i går, og det lider jeg vel litt for i dag... Ble temmelig sliten... Fælt å ikke kunne gjøre noe, før kroppen lager rabalder... :-(

Nei, nå venter jeg på vårsola, og forbereder meg til den... :-) Ha en nydelig dag!

onsdag 7. april 2010

Rydde vekk vinteren! :-)

Har ikke hatt så mye inspirerende å skrive om for tida, så det er litt laber blogging fra meg... Holder litt smått om senn på å rydde vekk vinteren litt... Med snøvær i går, er det muligens litt tidlig, men det får stå sin prøve... Det er iallfall meldt knallvær fra fredag, og da har jeg ingen planer om å holde på inne... :-) Så da får jeg ta det nå! :-)

Ha en flott dag!! :-))

tirsdag 6. april 2010

Hverdag igjen!

Gubben og sønnen er på henholdsvis jobb og skole... Mens jeg sitter å funderer på hva jeg skal gjøre? Jeg har nok av ting å henge fingra i, men jeg må porsjonere ut orken min... Lurer på å gyse på noen klesskap?
En del klær er altfor store, og noen slitt, og noen kan jeg kanskje bruke igjen nå ? Vinterklærne bør pakkes vekk osv...
Og bokhyllene kanskje? De er overfylte, så jeg burde nok selge unna noen kanskje? Kanskje, kanskje... Kanskje jeg burde begynne, istedet for å sitte her og fundere?? ;-)

Ha en fin dag! :-)

mandag 5. april 2010

Hypnotisøren

Hypnotisøren er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Det finnes nok noe å kritisere den på og, men det er glemt, umiddelbart... ;-P Den er laaang i min målestokk, 528 sider, så det er en del "fyllmasse". Men det er jeg så flink til å skumlese så... ;-)

Syntes den var finurlig, spennende og at karakterene ikke alltid var like troverdig, så jeg gjennom fingrene med... Også det at morderen ble røpet nesten med en gang.

Terningkast 6

Sol, sol, sol...

Endelig ble det en soldag her og!!! :-)) Og den har vi selvsagt benyttet! Var ute og gikk i nesten 2 timer, og satt litt ute! Utrolig deilig!! Tror til og med det ble litt farge... Sånne dager håper jeg det blir fler av, og snøen er nesten borte!! Herlig!! :-))
Nå er påsken over og i morgen er hverdagen tilbake... Litt godt det og! :-)

fredag 2. april 2010

Mageplager...

De 2 siste dagene har jeg hatt svinevondt i magen og bodd på do... Er rimelig sikker på hva som er grunnen... Har nemmelig spist alt jeg har lyst på... Og tror synderen må være potet, som i feks. potetgull... :-/ Så jeg får ta lærdom av det, og la det være... :-((
Ellers er det en meget stille og rolig påske... Savner litt samvær med familie i grunn... Lite tradisjoner på sånt lenger... Før var det som regel en samling en dag eller 2 på hytta, men de siste årene, har mine foreldre knapt vært der... Broren min tilbringer det meste av påsken sammen med samboeren og hennes familie på hytta deres i Trysil. Så da blir det asfalt påske uten asfalt... :-PP
Nei, får finne igjen boka mi... Hypnotisøren av "Lars Keppler", virker som en veldig bra bok, og har litt sånn " lese videre syndrom"... ;-)
Fortsatt god påske!! :-))

torsdag 1. april 2010

Været...

Får man ikke gjort annet enn å irritere seg over... :-(( Er så lei dette landet, med sitt utrolig ustabile vær... Fra morgenen sprutregnet det, nå har det gått over til snø... Så nå har man ikke at det smelter å trøste seg med heller... :-((
Blir vel noe monopol spilling i dag da... Og litt boklesing... Har bestemt meg for å begynne på Hypnotisøren... Riktig god påske, og håper dere har bedre vær enn meg....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails