Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 4. mars 2016

Psoriasis

Long time, no see.. Tenkte jeg skulle se om denne funker igjen? Der for ville jeg dele denne oppdagelsen med dere... Vet jo hvor dritt dette er å ha... Verdt et forsøk!

Jeg kom endelig over noe jeg har lett etter lenge! Hva kan kurere psoriasis? Og hva er det som trigger det? Det virker egentlig ikke så vanskelig, når du får se hva det er, men det er det faktisk. :-P Fordi det er så mange ting som spiller inn... Jeg er helt bra, om jeg klarer å holde meg unna triggerne, men det kommer fort, om jeg får i meg noe av det... Men jeg prøver så godt jeg kan, og nå er det lett å se gangen i det...

Kilde:
https://www.youtube.com/watch?v=JtosFcCVepg

Dette er allergenene kroppen kjenner igjen og reagerer på. Ikke alle trenger gjelde for deg. For meg er oksekjøtt, tomat, smågodt, øl og sitrusfrukter noe som jeg reagerer på. Det andre er mer usikkert. Men utelukk det mens du kurer deg, og test ut etterhvert.
1. Rødt kjøtt og prosessert mat.. ( Lamm og vilt går bra)
2. Tomat, ketchup og andre tomatprodukter.
3. potet, pepper og paprika.
4 Eggeplante (aubergin).
5.Godteri- karbohydrater (Glukosen i feks. smågodt? )
6.Sitrusfrukt
7.Alkohol/ Øl.
8.All fritert mat.
Ta en tur til kiropraktor å justere virvlene mellom T7- T12, som sitter midt imellom skulderbladene. Dette området sperrer for nerver og hindrer immunforsvaret i å gjøre jobben sin skikkelig. Justere event. traumer i nakke og korsrygg også. (På meg var det virvel T7 , T10 og T11. )
Hva du skal spise:
1. Mest mulig frukt og grønt, uten potet, aubergine, tomat og sitrusfrukt. C-vitamin er særlig viktig.
2. Rent kjøtt, som kylling/kalkun, lam og fisk.
3. Drikk 6-8 glass vann daglig. Drikk gjerne grønn te.
4. Det var også snakk om gul safran? Eller iallfall krydder med antiseptisk virkning, så jeg tror det som mentes var gurkemeie?

LYKKE TIL! :-D 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails