Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 1. juli 2010

Mørke netter i Barcelona


Jeg mottok en anmelderutgave fra Juritzen forlag. Det er en Petra Delicado krim skrevet av Alicia Gimenes- Bartlett. I og med at jeg faktisk leste boken ferdig, forteller i seg selv at det ikke er en dårlig bok. Den klarte på et vis å holde på min interesse... ;-) Det er noe fornøyelig over språket som er brukt, og Petras betraktelser ... Men særlig spennende var den kanskje ikke, selv om man blir drevet videre i boken... Men jeg har ALDRI lest en dårlig bok, for da avbryter jeg heller boken, og denne er vel gjennomført! :-)


Fra boken:

Omtale


Et lik blir funnet i en park i Barcelona. Det ser ut som en uteligger som er blitt slått i hjel, men etterforskningen avslører en helt annen historie. Politiinspektør Petra Delicado rulle opp et voldelig nettverk som ikke går av veien for noe.
 
PETRA DELICADO er politiinspektør i Barcelona. En krimheltinne med en fargerik bakgrunn av ektemenn og originale elskere. 40 år, tidligere advokat, og nå forsøker hun å kombinere behovet for et kjærlighetsliv med trangen til å løse vanskelige mordgåter.Petra er ironisk, sterk, reflektert, søkende og sårbar. Helt annerledes enn sin fordomsfulle assistent Fermín Garzón. Men sammen utgjør de kriminallitteraturens mest fargerike etterforskningsteam. "MØRKE NETTER I BARCELONA" begynner med et lik på en benk i en park. Det ser ut som en uteligger som er blitt slått i hjel, men etterforskningen avslører en helt annen historie. Petra Delicado må oppsøke de mørkeste bakgatene i Barcelona for å rulle opp et voldelig nettverk som ikke går av veien for noe. Dette er førsteklasses krimlitteratur som det oser Spania og Barcelona av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails