Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

onsdag 13. oktober 2010

Natron- veien til bedre helse...

Jeg har blitt rene Natron pusheren i det siste... ;-) Jeg var/er så dritlei av å være syk, at jeg var klar for å teste det meste... Som mange av dere vet, har jeg en 4-5 diagnoser, og har i mange år "visst" at mye av det kunne komme av ubalanser i kroppen. Ingen leger har noengang funnet ut av det, og nærmest glist i skjegget sitt... Når jeg har skjært meg i fingeren, har jeg automatisk puttet fingeren i munnen, for ikke å søle blod. Da har jeg reagert på en veldig ekkel jernsmak på blodet. Dette vet jeg at jeg ikke har hatt før... Myggen sluttet også å stikke meg, noe den gjorde til gangs før... Av og til har jeg reagert på misfarget og grumsete urin også... Men har unnskyldt det med blod og protein i urin, som jeg ofte har hatt. For noen år siden kjøpte jeg meg detox fotbad, pga psoriasis. Min teori gikk på at det ble overopphopning av avfallsstoffer/ giftstoffer, og at huden ble tatt til hjelp for å få det ut... (Det stemmer nok også! ) Jeg begynte å søke på surt blod, og alskens andre saker, og det førte meg til PH i kroppen... Dessto mer jeg leste om det, og for sur kropp, dess mer fikk jeg til å stemme... Blir kroppen for sur, for høyt syrenivå, vil kroppen produsere/ holde igjen fett, det vil gå utover muskler i kroppen, plager som halsbrann, magesår osv vil dukke opp... Dess mer plager vil dukke opp ettersom tida går, hvor feil ph opprettholdes. Et av utsagnene var: Det er komplett umulig for kreft å vokse i en kropp med ph på 7,4 !! (dvs. rett ph) .

Det enkleste som kan gjøres for å få tilbake rett ph, er natron! Vanlig bake natron, som man kjøper på butikken til 7.90! En halv teskje i et glass vann 2-3 ganger daglig.

Dette har jeg nå holdt på med i snart 14 dager, og allerede etter en knapp uke, var det stor forskjell... Jeg kuttet det meste av medisiner (ikke astma medisin), og bruker kun urtekapsler, på ting jeg mistenkte kunne feile meg... Og har tatt tilskudd med sink, kalsium og ,magnesium, og en banan for kalium. Jeg har sørget for å drikke mye vann og te, for å hjelpe på utrenselsesprosessen...
Test av blod og urin, viser et voldsomt framskritt. Muskelplagene mine er nesten borte, magen fungerer, og energien er tilbake for første gang på lenge. (Måtte det bare vare...) Det eneste jeg sliter med, er å få nok søvn... Første uka gikk jeg ned over 2 kg, fordi kroppen tør nå å slippe både vann og fett... Og i dag målte jeg en nedgang i cm til 16 cm totalt... Ikke rart buksene mine er vide... :-) Det beviser også at det er fett det som blir borte! :-)

Så jeg vil påstå: Natron, en mirakel medisin! ;-)

Søk på feks : PH, syre, surt blod osv, så finner dere masse nyttig, og tilslutt :

Her er 10 årsaker til at du bør bruke natron:




1. Natron er et saltkonsentrat med en pH på 8,6. Dette er mye mer potent enn vanlig salt, og uskadelig for kroppen.

2. Natron nøytraliserer syre, både i kroppen, utenpå kroppen, på kjøkkenet, på badet, for tennene, for hendene, for tøy og for gøy.

3. Natron skader ikke miljøet, tvert imot, den øker livsenergien i kropp, sinn og natur.

4. Natron reagerer med syre, derfor er den ideèl å bake med, lage såper med, lage tannkrem av og en rekke andre bruksområder.

5. Natron desinfiserer og gjør overflater klinisk rene uten å tørke dem ut.

6. Natron leder elektrisitet, og beskytter vår energikropp etter en dusj.

7. Natron er bra for de med allergier, utslett og hudproblemer, som også er et syreproblem.

8. Natron renser vårt tarmsystem om du drikker det blandet med vann.

9. Natron kan lages som et organisk sprøytemiddel, skadedyr liker det ikke, og ugress gror i syrlig jord og tåler ikke natron. Fint å bruke i hagen. Kutt ut roundup og andre Monsanto og Bayer lagde produkter og sats på natron isteden.

10. Natron er fint å bruke til bilvask, svømmebasseng, spa arealer, toaletter og annet.

11. Pluss et hav av andre muligheter…



Her får du 10 oppskrifter gratis av oss(bruk dem som du ønsker):



1. Lag din egen rensekur for din kropp, tarmskylling er ikke lenger nødvendig!

a. Bland ut en liter vann med 5 store teskjeer natron.

b. Drikk gjerne alt med en gang eller del det opp og drikk det ned så hurtig som mulig. Dette smaker veldig salt så det lønner seg å få det overstått.

c. Ikke forlat huset, det vil ikke ta mange minuttene før prosessen er i gang, du vil ikke være et sted uten toalett når denne prosessen går sin gang. Du vil bli forundret over hva du har samlet på.

d. Gjenta prosessen i tre dager for maksimal effekt.

e. NB! Om du vet du har store helseproblemer så bør du konferere med lege først, du har da en oversyrlig kropp og dette vil reagere sterkt med natron. Eventuelt kan du begynne i det små med ett glass vann med en teskje natron både morgen og kveld i 5 dager eller så lenge du føler det nødvendig. Dette vil venne kroppen til et gjentakende basisk miljø og nøytralisere dagens ”syretripp.”

f. Det lønner seg også å anskaffe noen pH strips for å teste pHen i urin og i spytt både morgen og kveld. Under 7 i pH betyr, ta et glass med natron. Over 8 i pH betyr, flott, du har en basisk kropp akkurat nå.

g. Slik kan du også daglig holde din kropp i riktig pH balanse som også holder ditt immunforsvar ved like. Dette øker også din daglige energi fordi kroppen er avhengig av elektrisitet for å holde seg våken. Natron er et salt og leder derfor elektrisitet og livnærer cellene.



2. Natron til håret

a. Fjern hårsprayrester, shamporester og andre forurensninger i håret ved å blande en teskje natron sammen med sjampoen din eller 2 teskjeer alene blandet med vann fra dusjen.



3. For mykere hud

a. Fyll et badekar med badevarmt vann, hell en kopp natron oppi vannet sammen med ¼ - ½ kopp babyolje(uten skadelige parabener og stoffer). Legg deg i vannet så lenge du føler du trenger det. Huden vil revitaliseres, renses og mykes opp av blandingen.



4. Fjern eller reduser solbrenthet og utslett

a. Fyll badekar med lunkent vann, fyll så mye natron du ønsker oppi vannet og legg deg eller barnet oppi så lenge det trenges.

b. Om du ikke har badekar så bruk en balje eller bland natron med vann til en smørje og før på der du eller barnet er solbrent eller har utslett og la det ligge på så lenge det er nødvendig.



5. Lag en mild ansiktsskrubb uten tilsetninger

a. Bland 1 teskje med natron og en teskje med olivenolje og skrubb ansiktet etter ønske.

b. Huden vil føles mykere og bli ren.



6. Natron som naturlig deodorant

a. Natron fungerer også som et ypperlig alternativ til kjemiske og skadelige deodoranter og den skåner huden mens den fjerner vond lukt, også om du ikke rekker å ta en dusj en dag. Natron inneholder ingen kjemikalier og er derfor behagelig å bruke etter barbering under armer eller rundt intimområder.

b. Du kan gjøre dette på flere måter:

I. Påfør litt pulver under armene eller rundt intimområder for å fjerne vond lukt og trekke opp fukt.

II. Bruk en klut med 3 teskjeer natron på, sprinklet i vann for å rengjøre armhuler og intimområder og fjerne vond lukt og svette.

III. Bland natron med litt talkum for å få en glattere og mer behagelig overflate mot huden. Ikke nødvendig, men mer behagelig.



7. Bruk natron som munnvann for friskere pust

a. Bland ½ teskje natron i en kopp med vann og rens munnen som du ville gjort med enhver munnvask. Dette renser ut og nøytraliserer syre i munnen som ofte er årsak til dårlig ånde. Dette gjør også munnen til et uvennlig miljø for uønskede bakterier og parasitter.



8. Bruk natron for tannhygiene

a. Natron fungerer ypperlig som tannpasta. Faktisk er resultatene bedre enn de fleste tannpastaer fordi den renser plakk mer effektivt pga sine basiske egenskaper. Natron fjerner ikke bare karius og baktus, men grunnlaget for dem og skaper et nytt og friskt miljø for tennene. Puss tennene gjerne 3 ganger daglig med natron.

b. Dypp en dampet tannbørste i litt natronpulver som du har i håndflaten og puss tennene på vanlig måte. Bruk resterende natron til å vaske hendene med eller for en liten ansiktsrens. Enkelt og effektivt.

c. Alternativt kan du ha et beger med natron stående på badet som du dupper og fyller en tørr tannbørste med før du påfører noen dråper vann oppå. Det fungerer på samme måte. Vips så forsvinner syreangrepene, uten fluor, uten slipemidler, uten kjemikalier og det blir renere enn med vanlig tannpasta pga natrons unike egenskaper.



9. Stump røyken og fjern røykesug med natron

a. Natron kan hjelpe det å slutte å røyke forteller forskere fra Mayo klinikken. Hvis du ikke er på noen spesielle lav-pH dietter, når nikotinsuget setter inn, kan du få kortsiktig utsettelse av suget ved å drikke en miks med 2 teskjeer natron i et glass vann. Det brusende vannet vil fjerne røyksuget. Dette bør du lese mer om på side 67 i boken under før du går i gang for fullt med dette.



10. Bruk natron til diverse dyrehold

a. For å rense pelsen

b. I bunnen av bur for å redusere lukt

c. Rense aquarium og redusere syrenivå i vannet

d. Rense hovene hos hester

e. Fjern flekker og lukt etter katteurin og annet

f. Holder insekter unna hundefatet

g. Fjern hundelukt/kattelukt i pels

h. Børst tennene til hunden med vann og natron, gir hunden bedre ånde og renere munn.
  

103 kommentarer:

  1. takk for et interessant innlegg !!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Goodevening til deg alle på dette nettstedet, jeg vil dele en god nyhet med deg og min vellykkede behandling på HSV 1 og HSV 2, alle leger og sykehus sa at det ikke er permanent helbredelse til det som jeg nesten tror til jeg fant ut om urtemedisin som jeg brukte i bare 2 uker i henhold til legeinstruksjonen, hører jeg mange snakker om urtemedisin, de kan virkelig bli kvitt det, men jeg tror aldri på dem til datert, jeg fikk denne informasjonen fra en god venn av meg, hvem Jeg var i stand til å dele dette problemet med hun fortalte meg at det finnes urtedokter som kan hjelpe meg og doktorsnavnet er Dr.sidoma, jeg kommer i kontakt med legen, og han gir meg alt medisin som får meg til å kurere og mitt produkt ble sendt til meg innen 4 dager, jeg ble bedt om å ta medisinen i 2 uker som jeg gjorde, men jeg var så overrasket over at resultatet mitt kom ut negativt da jeg ble testet, kan du også kontakte legen for medisinen og jeg gir deg beskjed at du vil bli sjokk for å få testresultatet ditt her er t han e-post til legen. e-post: dr.sidomaheallinghome@gmail.com

      Slett
    2. The supernatural Spell Caster of;
      Latest Lotto Results - Lotto winning

      The International powerful Spell caster on lotto winning,

      With Great ISE Spiritual Spell Power, You are going to Win and become Richer, Wealthy and power.

      1) Promotion at working place
      2 )Earn a good money or win a Lottery.
      3) Achieve success in business.
      4) spiritual problems.
      5) win court case/ All Case engages.
      6) Look for your life partner.
      7) Get a well paid job.
      8) Gain control over your marriage/Marriage Sustainability
      9) Spell to stop a divorce/ protect marital Status
      10) receive favor and gain attraction from people.
      11) Get back lost money and power
      (12) heal you of all diseases. both curable and incurable like HIV/AIDS, cancer,many more, but few to mentions

      Contact Ise Spiritual Spell Caster on Lotto Winning @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

      I'm a living Testimony, prize winner of 2.000.000,00 € .

      My Name is
      Alison Cornford-Matheson. Dr. Ise Has make me proud and a Great Spell Caster , Spiritualism ,and Herbalist, Greatest of all kind

      Win your Lotto today or cast your spiritual spell;

      1.Lotto winning Spell Caster

      2.Money Spell Caster.

      3.Love and ex-Spell caster

      4. Healing Spell / Cure

      And so many more , but few to mention, using Ise Spell caster @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM

      Den overnaturlige stavekaster av;
      Siste Lotto-resultater - Lotto-vinnende

      Den internasjonale kraftige Spell caster på lotto vinnende,

      Med Great ISE Spiritual Spell Power, kommer du til å vinne og bli rikere, rikere og makt.

      1) Fremme på arbeidsplassen
      2) Tjen gode penger eller vinn en Lotteri.
      3) Oppnå suksess i virksomheten.
      4) åndelige problemer.
      5) Vinner rettssak / All Case engagerer.
      6) Se etter din livspartner.
      7) Få en godt betalt jobb.
      8) Få kontroll over ekteskapet ditt / Ekteskapets bærekraftighet
      9) Stave for å stoppe en skilsmisse / beskytte ekteskapelig status
      10) motta favør og få tiltrekning fra folk.
      11) Få tilbake tapte penger og strøm
      (12) helbrede deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig som hiv / aids, kreft, mange flere, men få til å nevne

      Kontakt Ise Spiritual Spell Caster på Lotto Winning @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

      Jeg er et levende vitnesbyrd, premie vinner på 2.000.000,00 €.

      Mitt navn er
      Alison Cornford-Matheson. Dr. Ise har gjort meg stolt og en stor stavkaster, åndelighet og herbalist, storest av alle slag

      Vinn din Lotto i dag eller kast din åndelige stave;

      1.Lotto vinnende Spell Caster

      2.Money Spell Caster.

      3.Love og ex-Spell caster

      4. Healing Spell / Cure

      Og så mange flere, men få å nevne, bruker Ise Spell caster @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM

      Slett
  2. Hei :) veldig interessant innlegg, du nevnte du hadde problemer med syren i kroppen, lurte bare på om du hadde prøvd å drikke ren aloe vera gelly? 3-6 ml hver dag i ca. 3 mnd? det har fungert for mange, for å stabilisere ph verdiene i kroppen og rense opp i tarmtottene,bedre søvn, samt holde magen i gang?:) Har selv prøvd dette, og fungerer ypperlig på huden min, fått fjernet en god del urenheter.

    SvarSlett
  3. Takk for det! :-) Jeg har ikke problemer med syre lenger! det ble borte etter noen uker med natron...:-)) Så jeg kan underskrive på at det fungerer! Og så er det vel et billigere alternativ enn det du nevner? Har hørt om det før og at det skal være bra!

    SvarSlett
  4. Hei. hvor lenge av gangen skal man ta natron morgen og kveld ?

    SvarSlett
  5. Jeg tok det sammenhengende et par uker... Deretter ved behov... Men jeg fikk litt forhøyet undertrykk (Blodtrykk)en periode, og mistenker natron for det. Så bare vær litt obs på akkurat det.

    SvarSlett
  6. Takk for info :) ! Jeg er ikke plaget med høgt blodtrykk, men heller lavt med meg. Blir spennende å prøve dette. Har tatt mitt første glass med natron no i kveld. Jeg har fibromyalgi og håper jeg kan bli en god del bedre ! :)

    SvarSlett
  7. Hei

    Satt å søkte på å få kjøpe større mengder med natron da jeg kom over bloggen din. Jeg går nå til ostopati og samtidig driver jeg med natron fotbad hver dag. Kan så skrive under på dette med balanse i kroppen. Har store muskel og ledd smerte som kommer og går og ingen har fått slutt på. Etter en halvt år med ostopat og natron bad på føttene og produktet urbase så er kroppen mye mer i balanse. fryser ikke så lett lengre, ikke mye svimmel eller hodepine og går på do stabilt (før fløy jeg på do hele tiden) Så holder i deg at Natron er et undervurdert hjelpemiddel i hverdagen og mye billigere

    SvarSlett
  8. Ja, natron kan brukes til mye! :-)

    SvarSlett
  9. hei vet du hvordan det vil virke hvis en tar nexium? min mor sliter med melomgulvbrok tror jeg det heter... den lukke klafen funger ikke helt som det skal og plages med sure oppstøt og halsebrann, men fordi hun tar nexium tør hun ikke prøve.

    SvarSlett
  10. Jeg kan ikke skjønne at det skulle være noe problem... Men ved hjertelidelser skal man være forsiktig! Har hun ikke det, så burde det ikke være noe problem.

    SvarSlett
  11. Dette skal jeg garantert prøve :-)..takk for tips :-)

    SvarSlett
  12. Jeg har fibromyalgi. Har tatt tarmskyll med natron og tatt en liten ts med natron hver kveld etter det har holdt på tilsammen en uke nå.Men synes å ha fått litt halsbrand.Men synes jeg har hatt mindre smerter i kroppen,. men sliter fortsatt med litt treg mage.Har du noe tips til videre behandling.

    SvarSlett
  13. Har også fått halsbrann etter detox på natron, og har aldri vært plaget m det tidligere. Forslag, tips, råd?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hvordan gjorde du det med detox? fungerer det? skulle hatt noen kilo av har lest at det kan hjelpe med natron? :)

      Slett
  14. Det gir seg vanligvis etter et par dager... Natron nøytraliserer syre.

    SvarSlett
  15. Hei!

    Jeg har en mage som ikke funker særlig godt ( kronisk tarmkatarr), hvor lenge går det før en ventuelt kjenner noen virkning av natronen :-)?

    Hilsen Tone

    SvarSlett
  16. Det er nok litt individuelt! Men for tarmkatarr, anbefaler jeg deg virkelig å prøve, såfremt du ikke har noen mer alvorlige lidelser som fra hjertet feks. :-)Noen merker det skjer mye rart i kroppen rimelig kjapt, mens andre ikke merker så mye. Jeg har hatt noen utrenselsesdager som ikke har vært helt gode i starten, men det er på opptur igjen. Det er vel min 5 dag i dag... :-)

    SvarSlett
  17. Hva med saltet da? Vil ikke det binde vannet i kroppen?

    SvarSlett
  18. De første par døgnene har jeg opplevd det. Men i natt har jeg tissa hvert kvarter omtrent, så det har visst kommet ut igjen... Bare å henge på å drikke, tydeligvis...
    Det går en diskusjon på den andre bloggen min på blogg.no, om hvorvidt det er farlig eller ikke. Jeg vet ikke, og er ingen fagperson, så jeg har prøvd å finne svar på om det kan være skadelig eller ikke. Der er det veldig delte meninger! Noen mener det er helt harmløst, i en såpass kort periode, andre mener det kan være skadelig.

    SvarSlett
  19. Jeg startet igår og har holdt på i hele dag, 3 glass til nå og jeg syns jeg merker virkning, håper det varer. HVor lenge bør man ta det, og eller kan man ta det hele livet? Kan jo spørre legen min :-)

    SvarSlett
  20. Gjør det! Så slipper jeg å få pepper for å ha rådet deg til noe som helst... Jeg brukte det i 2 uker, og den siste uka brukte jeg det om morgenen. Har du alvorlige lidelser, så snakk med legen din!

    SvarSlett
  21. Jeg har ingen alvorlige lidelser som jeg vet om, hjertet er sterkt og godt utifra det jeg vet så sånn sett burde det ikke være noe problem :-)

    SvarSlett
  22. Ja, du føler jo best selv! :-)

    SvarSlett
  23. Har det samme effekt hvis man blander med saft?

    SvarSlett
  24. Man skal unngå å blande det med noe... :-)

    SvarSlett
  25. Hvor får man kjøpt ren natron? Bakepulver er jo et sammensatt produkt.

    SvarSlett
  26. Helsekost har det. Apoteket har tabletter, men bakepulver fungerer helt fint! Start med under en halv teskje, og prøv deg fram... Blir du verre, er det et tegn på at avgiftingen er i gang. Hodepine forekommer, da hjernen er påvirket av det osv. Bloggen min på blogg.no har masse info nå... Les om laktat der. Der står det hva du kan forvente osv... Samme navn som denne...

    SvarSlett
  27. http://tjomlid.com/2013/04/12/hvorfor-ph-dietter-og-natronkurer-ikke-virker/

    SvarSlett
  28. Den der er så PISS at du aner ikke! Og det har svenskene begynt å finne ut! Utlandet ellers har visst det lenge!
    http://heidishverdagspjatt.blogg.no/1366955612_adhd.html

    SvarSlett
  29. Tar du det på tom mage?

    SvarSlett
  30. Med respekt å melde Heidi Halvorsen, det er vel bedre å svare vedkommende på en ordentlig måte enn å kalle det han skriver for "PISS" !
    Jeg leste innlegget til Tjomlid og det ligger mye dokumentajon bak det han skriver, både om natron oa. Det kan være en fordel å være litt ydmyk. Jeg prøver selv både natron mot mageplager og ldn mot ME, så jeg er både håpfull og skeptiker samtidig!
    Vennlig hilsen E

    SvarSlett
  31. Det har du helt rett i... Men du skulle bare ha visst hvor mye pes jeg har fått for det. Nå har det jo vist seg at jeg faktisk trenger natrium, derfor fungerer natron for meg... :-) Ha en fin dag! :-)

    SvarSlett
  32. Heisan, lurer på om noen har erfaring med bruk av natron i forhold til lavt stoffskifte?

    SvarSlett
  33. Har hatt allergi i over 25 år, gått på medisin fra febr til nov vært år. I år startet jeg med Natron. 1 ts i lunket vann vær dag. Har holdt på i to månter nu , tro det eller ei..allergien er borte den. Var plaget med sure oppstøt , og gikk jevnlig på Nexium , nu er halsbrannen borte også og jeg slipper bruke Nexium. Tilfeldig Nei...tror ikke det.. ;)

    SvarSlett
  34. Veldig bra! :-) Jeg har heller ikke merket noe til pollenallergien i år! :-) Jeg er smertefri og har ingen mage/tarm problemer lenger heller... Godt vi er flere med god erfaring med natron! :-)

    SvarSlett
  35. Luft problemer med magen forsvant det også. Folk får prøve og se selv , men har bare positive ting og si om bruken av Natron ja. ;)

    SvarSlett
  36. Har en sønn som har store sår på leggene (ser nesten ut som psoreases),men det er det ikke. Bør han drikke natron, eller smøre det på. Vi har ikke badekar

    SvarSlett
  37. Har han noen sykdommer ellers ? Heidi

    SvarSlett
  38. Nei, men han har reagert på hvete og egentlig fått beskjed om å holde seg unna det. Ikke så enkelt, fyren er over 30 og flyttet fra sin mor for lenge siden:-)

    SvarSlett
  39. Natron har hatt veldig god effekt på mage/tarm systemet til meg og mange fler, så kanskje verdt et forsøk? Jeg tåler nå det aller meste av mat, men er forsiktig med melk og korn...

    SvarSlett
  40. Har lest andre steder at dette er en effektiv kur mot kreft. Kan det stemme?

    SvarSlett
  41. Søk på youtube på baking soda, så finner du svar på det! ;-)

    SvarSlett
  42. STÅ PÅ...verden trenger å vite at natron dreper bant anne candida soppen, og tenk at jeg ikke visste dette da jeg fikk tarmfloraen min ødelagt av legen etter voldommse unødvendige antibiotika kurer for at de ikke visste hva som feilte meg... det har vist seg i ettertid at jeg har selv vært 10 ganger bedre lege for meg selv ved å sette meg inn i en slik lignende kunnskap du får ut og det er bevist for meg at medisiner gjør meg syk, mens urter, krydder og natron helbreder meg... kjøp 2 kg på ebay, så har du til hele seilaset... Tannpussen mennesker og dyr, rengjøringen av bad/dusj, kjøkken, helse drikk, badekarvann med natron for kroppen,hudrengjøring,kalkfjerning osv osv....

    SvarSlett
  43. Nei, vi vil jo svært gjerne gå til legen, og få vite hva som feiler oss! Hadde legen spurt meg om jeg virkelig brukte mye salt, hadde det vært mye løst... Men jeg fikk bare beskjed om å kutte ned på saltet og drikke mer... Følte meg etterhvert som en stranda hval, og sykere og sykere ble jeg... Nå vil jo den amerikanske legemiddelindustrien ha de syke til å kutte ned enda mer, og det vil rett og slett ta livet av de svakeste... Jeg gremmes!! :-(

    SvarSlett
  44. Det finnes mange ufarlige medisiner, som har nettopp natrium i seg, så de har vel en viss peiling på hva det går på... Paraset feks...

    SvarSlett
  45. Hvordan ser natron ut i butikken? Er det vanlig bakepulver i en eske/boks? Hadde vært fint med et bilde :-)

    SvarSlett
  46. http://www.morshjemmebakte.no/var/ezflow_site/storage/images/selskaper/orkla-food-ingredient/idun-sites/mors-hjemmebakte/produkter/andre-hevemidler/natron/1607503-2-nor-NO/Natron_product_223.jpg

    SvarSlett
  47. Søk på nett, så finner du Mors hjemmebakte natron...

    SvarSlett
  48. Takk skal du ha. Hadde allerede i dag kjøpt både den som er avbildet og en boks med tilsvarende. Har forøvrig god erfaring med å bruke magnesiumsulfat i badekar (samme formel som Epsomsalt men i pulver og langt billigere og kan kjøpes i 20kg sekker). Etter å ha brukt dette ble jeg veldig nyskjerrig på tilsvarende ting men som kan tas for "innvortes bruk" :-) Takk igjen.............

    SvarSlett
  49. TAKK TIL STOR theangledsolution for å løse problemene mine sin e-IS (theangledsolution@gmail.com
    mitt navn er Miss Lydia, jeg var gift med min mann i 5 år var vi leve lykkelig sammen for årets og ikke før han reiste til {UK} for en forretningsreise der han møtte denne jenta, og siden da han hater meg og barna og elsker bare henne. så når min mann kom tilbake fra turen sa han at han ikke ønsker å se meg og barna mine igjen, så han kjørte oss ut av huset og han ble nå kommer til U K for å se at andre kvinnen. så jeg og mine barn var nå så frustrert, og jeg var bare bor med mamma og jeg var ikke behandle bra fordi min mor giftet seg med en annen mann etter at min far døde så mannen hun giftet seg med ikke var å behandle henne godt, jeg og mine barn var så forvirre og jeg var på jakt etter en måte å få min mann tilbake hjem fordi jeg elsker og verne ham så mye, så en dag da jeg var bla på min datamaskin jeg så et vitnesbyrd om dette spell caster theangle løsning, vitnesbyrd delt på internett av en dame, og det imponerer meg så mye jeg også tenke på å gi det et forsøk. I begynnelsen var jeg redd, men når jeg tenker på hva jeg og mine barn er passerer gjennom så jeg kontaktet ham, og han fortalte meg å holde deg rolig i bare 24 timer som min mann skal komme tilbake til meg og til min beste overraskelsen jeg fikk en telefon fra min mann på den andre dagen å spørre etter barna og jeg ringte theangle løsning, og han sa dine problemer er løst mitt barn. så dette var hvordan jeg får min familie tilbake etter en lang stress bremse opp av en ond dame så med all denne hjelpen fra {theangle løsningen}, jeg ønsker dere alle på dette forumet til å bli med meg å si en stor takk til theangle løsning og jeg vil også råd for noen i slike eller lignende problemer eller noen form for problemer bør også kontakte ham hans e-post er (theangledsolution@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. nok en gang hans e-postadresse er (theangledsolution@gmail.com) du kan kalle ham 2349030731985

    HAN ER spesialister på FØLGENDE SPELL.

    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.

    (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.

    (3) Hvis du ønsker å bli forfremmet på kontoret.

    (4) Hvis du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.

    (5) Hvis du vil ha et barn.

    (6) Hvis du ønsker å bli rik.

    (7) Hvis du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.

    (8) Hvis du trenger økonomisk bistand.

    (9) Hvordan du blitt lurt, og du vil gjenopprette du tapt penger.

    (10) Hvis du ønsker å stoppe din skilsmisse.

    (11) hvis du ønsker å skille seg fra mannen din.

    (12) hvis du ønsker dine ønsker å bli innvilget.

    (13) Graviditet stave å bli gravid babyen

    (14) garanterer at du vinne urovekkende rettssaker og skilsmisse uansett hvor hvilket stadium

    (15) Stopp ekteskapet eller forholdet fra å bryte fra hverandre.

    (16) hvis du har noen sykdom som (H I V), (KREFT) eller noen sykdom.

    (17) Hvis du trenger forbønn for befrielse for barnet ditt eller deg selv.

    nok en gang sørg for at du kontakte ham hvis du har noen problemer han vil hjelpe deg. hans e-postadresse er (theangledsolution@gmail.com) umiddelbart kontakte ham .... ringe nummeret mitt på 2349030731985

    SvarSlett
  50. Hei kjære venn mitt navn er Anisey Mary fra USA Jeg giftet meg med mannen min om et år siden vi begynner å ha problemer hjemme som vi slutter å sove på samme seng, slåss om små ting han alltid kommer hjem sent på kvelden, drikker for mye og sover med andre kvinner ut siden. Jeg har aldri elske noen mann i livet mitt bortsett fra ham. han er far til mine barn, og jeg ønsker ikke å miste ham fordi vi har jobbet så hardt sammen for å komme dit vi er og har i dag. For noen måneder siden han nå bestemt seg for å forlate meg og barna, å være en enslig mor kan være vanskelig noen ganger, så jeg har ingen å vende seg til, og jeg var hjertet knust. Jeg ringte min venn og forklare alle ting til ham, fortalte hun meg om Dr Brown hvordan han hjalp henne å løse problemet mellom henne og ektemannen jeg var overraskende om det fordi de har vært uten hverandre for tre og et halvt år, og det var som et mirakel hvordan kom de tilbake til hverandre. jeg ble sendt til Dr Brown og forklare alt til ham, og jeg bestille en kjærlighet spell fra ham, så han love meg ikke å bekymre seg for at han vil kaste den spell min mann elsker meg mer enn noen gang før, og gjør ting komme tilbake til hvordan vi der så mye forelsket igjen. Dr Brown fortalte meg at min problemet vil bli løst i løpet av en dag hvis jeg tror jeg sa OK. Så etter spell er støpt, jeg ventet for 24hours min mann kom tilbake huset ber meg om å tilgi ham. Jeg er så glad nå. slik at grunnen til at jeg bestemte meg for å dele min erfaring med hver kropp som har et slikt problem kontakte ham på dr.brownlovespellhome@gmail.com Tlf: +27846918903

    SvarSlett
  51. Mitt navn er Anna Fernadez. Ut av respekt for deg og dine staver må jeg gjøre dette vitnesbyrdet vet alt. Jeg har vært til andre spell trinser uten å se noe resultat. Jeg ønsket jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Min ex mann var borte i et år, og jeg gikk overalt og andre spell trinser for hjelp, men uten resultat før min venn introdusere meg til Dr. Isikolo Etter Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig en anrop fra ham. Hans staver gjort underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det var som et mirakel! Han plutselig kom tilbake med blomster og sa at jeg skulle til å gi ham, jeg var virkelig forbløffet og sjokkert da min mann knele ned tigge om tilgivelse og for meg å akseptere ham tilbake. Jeg er egentlig kort av ord og glad, du er en Gud sendte til meg og hele min familie. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Takk så mye Dr Isikolo. Til alle som er ute etter en virkelig spell caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kaller ham +2348133261196.

    SvarSlett
  52. Mitt navn Alicia Howard, er her for å informere deg om at Dr Ozala urtemedisin er et godt middel for herpes, jeg var en bærer av herpes og jeg så et vitnesbyrd om hvordan Dr. Ozala kurere herpes, bestemte jeg meg for å kontakte, kontaktet jeg ham og han veiledet meg. Jeg spurte ham etter løsninger, og han startet rettsmidler for min helse. Takk Gud, nå er alt greit, jeg er kurert av Dr. Isikolo urtemedisin , jeg er veldig takknemlig til Dr. Isikolo, nå ham isikolosolutionhome@gmail.com og
    isikolosolutionhome@gmail.com Eller kontakte sin nummeret via (WHATSAPP KUN: Du
    kan også Whatsapp ham via +2348133261196) (Kun samtaler: ring ham på
    +2348133261196

    DOCTOR OZALA KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -
    * herpes
    * HSV 1 & HSV 2
    *ASTMA
    * dIABETES
    * epilepsi
    *KREFT
    * ufruktbarhet
    * Stafylokokker.
    * ALS
    *HEPATITT B
    * Graviditet urtemedisin

    SvarSlett
  53. Jeg var vondt og hjerte knust da et veldig stort problem oppstod i ekteskapet min syv måneder siden, mellom meg og min mann. så forferdelig at han tok saken til retten for en skilsmisse. Han sa at han aldri ønsket å bo med meg igjen, og at han ikke elsker meg lenger. Så han pakket ut av huset og gjorde meg og mine barn gikk gjennom sterke smerter. Jeg forsøkt alle mine mulig betyr å få ham tilbake, etter mye tigge, men alt ingen avail.and han bekreftet at han har gjort sin beslutning, og han aldri ville se meg igjen. Så på en kveld, som jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som ba for min mann. Så jeg forklarte alle ting til ham, så han fortalte meg at den eneste måten jeg kan få min mann tilbake, er å besøke en spell trinse, fordi det har virkelig fungert for ham også. Så jeg har aldri trodd i stave, men jeg hadde ingen andre valg, enn å følge hans råd. Da ga han meg den e-postadressen til stave caster som han besøkte. Så neste morgen, sendte jeg en e-post til adressen som han ga til meg, og spell caster forsikret meg om at jeg vil få min mann tilbake neste dag. Hva en fantastisk uttalelse! Jeg aldri trodd, så han snakket med meg, og fortalte meg alt jeg trenger å gjøre. Neste morgen, så overraskende, ga min mann som ikke ringer meg de siste 7 månedene, meg en samtale å informere meg at han kom tilbake. Så fantastisk! Så det var hvordan han kom tilbake samme dag, med masse kjærlighet og glede, unnskyldte han for sin feil og for smerter forårsaket han meg og våre barn. Deretter fra den dagen var vårt forhold nå sterkere enn hvordan det var før, ved hjelp av Dr. igbudu. Så, jeg vil rådet du ute hvis du har problem kontakte ham, jeg gi deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg... Sende ham at:igbuduspellhome@gmail.com takk!

    SvarSlett
  54. Good day,

    We offer loans to people in need of financial assistant with a low interest rate of 2%. In order to get a loan with this company, you can count the exact amount of loan you need and the time in which you can repay the loan. so if you are kindly interested to provide your next valid details we are contact with our details below so that we can proceed to send you our terms and conditions of the loans.

    Information about the loan is required:

    First name :
    Country :
    Phone number :
    Amount required as loan:
    Purpose of the loan:
    Duration of the loan:
    Monthly income :
    Have you applied for online loan before (yes or no)
    About Us Links:
    Company Representative: Bishop Collins
    Company E-mail: sundayhenryloan444@gmail.com
    Company motto: your happiness is our reward for a good service (getting your financial support is all we want)

    Sincerely,

    Mr. Mark Collins

    SvarSlett
  55. Mitt navn er SALIS SARA, jeg har base i Texas, USA. Mitt liv er tilbake! Etter 7 års brutalt ekteskap forlot mannen min da jeg var gravid. Jeg følte at livet mitt var på ferd med å avslutte jeg nesten begikk selvmord, jeg var følelsesmessig nede i svært lang tid. Takk til en stavekaster som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) som jeg møtte online. En trofast dag, som jeg surfer på Internett, vitnet noen om at han brakte sin Ex lover tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, helbrede kreft og annen sykdom, noen vitnet om at han kan kaste en stave for å stoppe skilsmisse og så på. Jeg kommer også over et bestemt vitnesbyrd, det handlet om en kvinne kalt CHERRY, hun vitnet om hvordan han tok tilbake mannen sin på mindre enn 2 dager, så jeg kontaktet ham og på mindre enn 48 timer min mann som jeg trodde jeg aldri kan se igjen kom tilbake og be om min tilgivelse, nå er vi lykkelige sammen alle takket være Dr Isikolo han er svaret på ditt problem. Du kan nå ham på sin epost: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring +2348133261196

    SvarSlett
  56. HASTING FRA OPPLEVELSE MED GODT RESULTAT TIL Å TESTE OM, jeg er Julia fra Oslo, Norway. Jeg vil vitne om den gode servicen til Dr Isikolo for å hjelpe meg med å få tilbake min forlovede som forlot meg på grunn av en prostituert. Det var en forferdelig og deprimerende tid da min forlovede som vi skulle være gift om to måneder, avbrutt vårt bryllup på grunn av en prostituert som kastet en stave på ham og stjal ham bort. Jeg lette etter hjelp på nettet da jeg så en anmeldelse om Dr Isikolo fra General Spell Temple, da kontaktet han ham for hjelp. Jeg fulgte all sin instruksjon tilsvarende, da han forsikret og garanterte meg at min forlovelse vil være tilbake om 48 timer, til min største overraskelse nesten 2 dager etter at stavningen ble kastet, ringte min forlovede meg og begynte å be om unnskyldning for å forlate meg på grunn av en annen dame . Jeg ventet i to måneder der vi nå er gift før jeg kunne vitne og akkurat nå er vi en lykkelig familie og det kommer til å forbli slik for alltid .. Alt takk til Dr Isikolo. Du kan kontakte Dr Isikolo for eventuelle problemer med forholdet via sin direkte e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp nummer +2348133261196

    SvarSlett
  57. Hvordan fikk jeg min ex ektemann tilbake ...........

    Jeg er Shannon etter navn. Hilsener til alle som leser dette vitnesbyrdet. Jeg har blitt avvist av mannen min etter tre (3) års ekteskap bare fordi en annen kvinne hadde en stave på ham, og han forlot meg og barnet lider. en dag da jeg leste på nettet, så jeg et innlegg på hvordan denne staveren heter Dr Isikoloon denne adressen isikolosolutionhome@gmail.com, som har hjelp til en kvinne å komme tilbake til sin ektemann, og jeg ga ham et svar på sin adresse og han fortalte meg at en kvinne hadde en stave på mannen min og han fortalte meg at han vil hjelpe meg og etter 2 dager at jeg vil få mannen min tilbake. Jeg trodde på ham, og i dag er jeg glad for å la dere alle vite at denne staveren har kraft til å bringe elskere tilbake. fordi jeg er nå fornøyd med mannen min. Takk til deg, Isikolo. Hans epost: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer: +2348133261196

    SvarSlett
  58. Jeg hedder Eugene med navn, og jeg er fra Chicago. Hvordan Dr Bayo hjælper mig med at vinde mit lotterispil og alle. En dag søgte jeg efter hvem der skulle hjælpe mig med et vindende nummer. Indtil jeg så hans klient var vidne til, hvordan han vinder sit lotterispil ... Jeg sagde OK, jeg vil give ham en prøve, før jeg prøver ham, jeg ikke har penge til at købe mine børns skolematerialer, heller ikke for mig at købe madvarer, jeg lider meget ... Men en dag indsamler jeg hans, hvad der er fra hans klient, der vidner om det, jeg tror på ham, han kan hjælpe mig, jeg besked ham, han fortæller mig hvad jeg skal gøre, jeg følger den instruktion, han spørger om, jeg har virkelig fulgt ... Så beder han mig om at vente om 30 minutter, Jeg venter senere, han giver mig feed igen ved at sende mig besked, han sagde, at han har kastet det vindende nummer for mig, han gav tallene til mig, jeg tror, ​​så spiller jeg, og jeg vinder stor pris på $ 100.000 jeg var så glad for det, og jeg var meget taknemmelig. Det var derfor jeg sagde, at jeg næsten ikke lader verden om dr. Bayo, han er ægte, og han er ikke fupnummer, han kan endda vende tilbage din fidus penge, men du må tro på, hvad han beder dig om at gøre d vil du også vidne.
    KONTAKT HEM PÅ whatsapp: +2349062322165 eller Email: adamadebayo112@gmail.com

    SvarSlett
  59. MÅ LESE:

    Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For direkte samtaler og Viber Chat: +27638836445.

    SvarSlett
  60. Jeg ønsker å la verden få vite om Dr Isikolo den store stavbrettet som brakte tilbake mannen min til meg da jeg trodde alt håp var tapt. Dr. Isikolo brukte sin kraftige stave for å sette et smil på ansiktet mitt ved å bringe mannen min tilbake med stavningen hans, først trodde jeg at jeg drømte når mannen min kom tilbake til meg på knærne og ba meg om å tilgi ham og akseptere ham tilbake og til og med Siden da elsker han meg mer enn jeg noensinne har forventet, så jeg gjorde et løfte til meg selv, jeg vil la verden få vite om Dr Isikolo fordi han er en Gud på jorden. Har du problemer i forholdet ditt? har din partner brutt opp med deg og du fortsatt elsker og vil ha ham tilbake? Har du problemer med økonomien din? eller trenger du hjelp av noe slag, så kontakt Dr. Isikolo i dag for jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg akkurat som han hjalp meg. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  61. Hei leser, jeg heter Sarah Alba fra USA.

    Jeg har aldri trodd på magi eller det er effekt før jeg hadde min personlige erfaring.

    Min mann forlot meg og barna til å lide, for en annen kvinne som hadde hypnotisert ham med sin sjarm.

    Ting endret øyeblikket han begynte å reise for forretning, En morgen etter en liten misforståelse, sa han at han ikke lenger var interessert i meg.

    Jeg gjorde alt jeg kunne for å avgjøre ting med ham, men all min innsats trente ikke ut da han unngikk meg på alle områder.

    Jeg besøkte relasjonsrådgivere, gikk til kirker for bønner, jeg kontaktet enda noen stavehjul online, men det var ikke noen løsning i stedet jeg ble scammed noen ganger ... Jeg prøvde å drepe meg selv, men gode naboer grepet av frustrasjon. Min hele verden krasjet foran meg og jeg fortsatte å tenke på hva jeg skal gjøre for å reparere mitt ødelagte hjem. Jeg ringte til min venn som rådet meg til å kontakte Dr OKOEBOR av e-postene (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarte problemet mitt til ham, fortalte han meg at mannen min var under hypnose en kvinne hadde plassert på ham som et resultat av å spise maten og han sa at han ville gi meg en sterk kjærlighetstroll å bryte sjarmen og returnere ham tilbake til min på to dager. Dr OKOEBOR instruerte meg også om hva jeg skal gjøre for at endringer skal skje. Jeg adlød hans instruksjoner og om to dager ringte mannen min på telefon, og ba meg om tilgivelse, nå er mitt hjem United som det pleide å være, takk, mange gode staver, du er veldig kraftig og snill.


    (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

    SvarSlett
  62. Jeg gir et vitnesbyrd om Dr. Isikolo. jeg vant 100 000 euro i min lekelotteri, jeg tok et råd fra noen som snakket om denne flotte stavkirken, kalt DR ISIKOLO, personen la et vitnesbyrd på en blogg som sa hvordan DR ISIKOLO hjalp ham med å vinne lotteriet ved å sende ham vinnende nummeret jeg var nysgjerrig og jeg trodde det var all joke ikke før jeg kontaktet denne stavekassen for å vite for meg selv hvordan dette arbeidet forårsaker at jeg har brukt mye å kjøpe billetter og jeg vinner aldri. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg de nødvendige tingene som må gjøres, og jeg gjorde det, og han fortalte meg å vente på 3days og virkelig ga han meg de vinnende tallene til å spille lotteriet som jeg gjorde, kan du tro at mitt navn var først blant vinnere. Han fortalte meg (min sønn, alt jeg trenger deg til å gjøre for meg, er at du deler disse vitnesbyrdene til andre slik at de også kan vinne lotteriet fordi jeg ikke har mye tid til å stave på internett) det er derfor jeg er dele dette vitnesbyrdet med deg om at hvis du vil vinne lotteriet, er dette slik måten online tips kan hjelpe deg, ta kontakt med ham på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 er det eneste svaret. til at ditt problem med å vinne lotteri

    SvarSlett
  63. Jeg gir et vitnesbyrd om Dr. Isikolo. jeg vant 100 000 euro i min lekelotteri, jeg tok et råd fra noen som snakket om denne flotte stavkirken, kalt DR ISIKOLO, personen la et vitnesbyrd på en blogg som sa hvordan DR ISIKOLO hjalp ham med å vinne lotteriet ved å sende ham vinnende nummeret jeg var nysgjerrig og jeg trodde det var all joke ikke før jeg kontaktet denne stavekassen for å vite for meg selv hvordan dette arbeidet forårsaker at jeg har brukt mye å kjøpe billetter og jeg vinner aldri. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg de nødvendige tingene som må gjøres, og jeg gjorde det, og han fortalte meg å vente på 3days og virkelig ga han meg de vinnende tallene til å spille lotteriet som jeg gjorde, kan du tro at mitt navn var først blant vinnere. Han fortalte meg (min sønn, alt jeg trenger deg til å gjøre for meg, er at du deler disse vitnesbyrdene til andre slik at de også kan vinne lotteriet fordi jeg ikke har mye tid til å stave på internett) det er derfor jeg er dele dette vitnesbyrdet med deg om at hvis du vil vinne lotteriet, er dette slik måten online tips kan hjelpe deg, ta kontakt med ham på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 er det eneste svaret. til at ditt problem med å vinne lotteri

    SvarSlett
  64. Jeg gråt og suget dag og natt, til det ble så ille at jeg ikke kunne bære den lenger. og jeg reiste ut til folk som kan hjelpe, jeg hitted på den virkelige tingen, og det er Dr Ilekhojie. Jeg ga nesten opp med å prøve å få min Ex Ektemann tilbake og ha en fornøyd familie igjen. Jeg hadde prøvd det hele jeg visste, og med staver, velsignelser og ekstraordinære magiske krefter gjort, og straks etter 2 dager kom min ex Ektemann tilbake til meg og han var straffet for alt han gjorde.
    Og nå er livet mitt balansert og jeg er glad igjen. Han ga en god tjeneste, og jeg tror ikke folk hadde kjent om Dr Ilekhojie tempel og hans magiske krefter. Du er diamant i grovt takk Dr Ilekhojie Du er talentfull og du gir deg så fritt som du gjorde med meg. Takk for at du vevet dine magiske kjærlighetsformål for meg. Min mann er tilbake til meg akkurat som det var da vi først møtte .. fra dypet av min sjel! Jeg er utrolig glad nå. Takk og Gud velsigne deg så mye herre. nå er mannen min tilbake til meg bare i 48 timer, som du har sagt det ... og jeg er fullt belønnet. Mange takknemlighet. Her er Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvarSlett
  65. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

    Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

    Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

    SvarSlett
  66. LOTTO, lotteri, jackpot. Hei, alle mine seere! Jeg er veldig glad for å dele disse flotte vitnesbyrdene. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv, er hvordan jeg vinner lotteriet euro millioner mega jackpot. Jeg er en mann som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. Til slutt kom drømmene mine gjennom da jeg mailte DR ISIKOLO. og fortalte ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har brukt så mye penger på en billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg visste aldri at det var så lett å vinne før dagen jeg møtte spellcasteren online, som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i å stryke lotteri, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne flotte doktoren, og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. Jeg vant 300 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med disse flotte Dr kan du vinne millioner av penger gjennom lotteriet. Jeg er så veldig glad for å møte denne store mannen nå, jeg vil alltid være takknemlig for deg dr. Send ham til dine egne vinnende lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp / viber han på +2348133261196 Hilsen

    SvarSlett
  67. Jeg har min ekk tilbake
    Mange har skrevet artikler om hvordan de ble hjulpet av en stavekaster, men jeg er veldig takknemlig for denne flotte staveren som brakte min ex ektemann tilbake til meg. Dette vitnesbyrdet er en sann historie, og jeg heter Nina Lukas. Da jeg kom i kontakt med denne mannen, var han også gjennom et vitnesbyrd skrevet om ham, og jeg har også møtt mange vitnesbyrd om hvordan han har hjulpet andre med sitt liv. For å komme tilbake med en eks er en av de mest indre følelser mange mennesker vil gjerne oppleve, spesielt som de minner med vår eks, skyer alltid vårt sinn når noen andre gjør noen av de tingene våre tidligere brukte. Jeg var enlig forelder i nesten 6 år, og selv om min ex mann var langt borte fra barna mine, ønsker jeg likevel en dag han kommer tilbake til meg. Denne stavkirken jeg opplevde kjent som Dr Ben, hjalp meg med mine ønsker, og jeg er glad for å si at jeg er tilbake med min ex ektemann, og jeg er veldig glad for å dele vitnesbyrdet med alle slik at de også kan møte denne store legen og løse deres problemer. Jeg vet ikke hva andre kan føle om å få sin ex tilbake i livet, men jeg vet alltid at det er en velsignelse i forkledning med bare en enkelt gjenforbindelse med en eks. Hvis du vil lykkes med å komme tilbake med din eks, kan du kontakte denne flotte staveren på sin Whatsapp +2348159101215 eller email goodwillspelltemple@gmail.com og dele et fantastisk vitnesbyrd også akkurat som meg

    SvarSlett
  68. FÅ TILBAKE DIN EX FAST, SPAR DITT HJEMMELIGHET FRA DIVORCE OG ENDRE DITT BROKTE RELASJON MED HJELP AV DR ISIKOLO CALL ELLER WHATSAPP +2348133261196

    Hei alle, jeg er glad for å spre mitt vitnesbyrd om en sterk stavekaster som heter Dr Isikolo. Jeg er Kiara Martin og jeg bor i USA, min mann og jeg hadde en liten kamp fordi han ønsket å skille seg fra meg, jeg var så redd for å miste ham fordi jeg elsker ham veldig mye, så jeg søker på nettet for hjelp og jeg så mye av folks vitnesbyrd om hvordan Dr Isikolo hjelper dem og kom ut med positive resultater som skilsmisser, kreft, lotterier, gjødsel og andre. Så jeg mailet ham og fortalte ham mitt problem, og han fortalte meg hva han skulle gjøre, og jeg gjorde det som han instruerte. 48 timer senere fortalte han meg at han er ferdig med magien, og mannen min vil ikke lenger skille seg fra meg og da mannen min kom tilbake fra jobb fortalte han meg at han ikke vil skille seg fra meg lenger, han sa at han ikke visste hva som kom over ham at han var lei meg, jeg var så glad, og jeg takker dr. Isikolo for hans hjelp. Hvis du trenger dr. Isikolo, send ham en epost til isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196, jeg er et levende vitnesbyrd om hans makt og han vil sette en stopper for problemet ditt

    SvarSlett
  69. ekte spellcaster kalt Dr Isikolo
    Jeg var så deprimert da min elsker forlot meg for en annen fyr etter at vi daterte i 5 år, jeg prøvde å be henne om å komme tilbake til meg, hun nektet og sa at hun ikke lenger har følelser for meg.
    Jeg ble en trist mann når alt kommer til alt vi har vært sammen, etter all den kjærligheten vi har delt i fortiden, kunne jeg ikke forestille meg livet mitt uten henne fordi min kjærlighet til henne var uvurderlig å handle av en eller annen grunn.
    en dag da jeg gikk gjennom internett så jeg mange kommentarer om at han har makt til å bringe tilbake ex lover og jeg bestemte meg for å prøve og se for meg selv ved å kontakte ham og umiddelbart jeg reagerte og jeg forklarte hva som skjer gjennom og han fortalte at den andre fyren bruker voodoo spell på henne, det var derfor hun forlot meg for ham, til tross for min omsorg for henne og lover å hjelpe meg å gjenopprette min elskede tilbake og også vil hjelpe meg å sette en forvirring stave på ham slik at han ikke kan bekjempe meg tilbake i fremtiden, på kort tid gikk alt for dem begge og visste at hun hadde innsett at han aldri var ment for ham, og i løpet av fem dager var kjæresten min hjemme hos meg og ventet på at jeg skulle komme tilbake fra jobb og når jeg begynte hun å be og sa at hun var lei seg for at hun aldri visste hva som kom over henne. takk Dr. Isikolo er nå fornøyd med kjæresten min og alt går nå jevnt. kontakt peter for noen hevnspell og ex back spell via isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp / Viber han på +2348133261196

    SvarSlett
  70. Hello to all my viewers am Moore from Wisconsin USA I want to use this opportunity to thank Dr clement who help me to won sum of $66 million dollars for lotto. thanks Dr clement for helping me to win the lotto.I have been playing the lotto for the past 5 years now and i have not be able to wining. Ever since then i have not been able to win and i was so upset and i need help to win the lotto so i decided to go online and search for help,there i saw so many good testimony about this man called Great Dr clement how he have cast lucky spell lotto for people to win the lotto.I contact him also and tell him i want to win a lottery, he cast a spell for me which i use and i play and won $1 million dollars. I am so grateful to this man,just in-case you also need him to help you win,you can contact him through his allmightbazulartemple@gmail.com or whatsapp +2347051758952.and he will surely help you Contact him today and he will have a testimony ... Good luck!
    Dr.clement also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig's disease)
    5. Hepatitis B
    6. chronic pancreatic
    7. emphysema
    8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
    9 getting your ex back

    SvarSlett
  71. Er du i behov av hjelp til å ta tilbake din kjæreste som forlot deg? hjelp til å løse dine infertilitet problemet og for å bli gravid? Hvis du har problemer med å bli gravid? Impotens, Gonorrheal, STI (seksuelt overførbare infeksjoner) Hjerneslag og Diabetes, Fibroid, å Få pengene tilbake fra den som skylder deg og nekte å betale, Jobb-kampanje, Astma etc.. Dr. Obodo kan hjelpe deg.. ta Kontakt med ham Snarest og alle dine problemer skal bli borte for alltid.

    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk

    WhatsApp: +(234)8155 42548-1

    SvarSlett
  72. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett
  73. Trenger du hjelp til å bli gravid? DR ISIKOLO HJELP MEG BLI gravid, og jeg blir unnfanget. Jeg er Hennes Chanelle, jeg har prøvd i 5 år å bli gravid og trengte hjelp! Jeg har gått til legene, men fortsatt ingenting. Legen sa at det er bra med meg og mannen min, og jeg vet ikke hvor jeg ellers skal vende meg. Inntil en dag min venn introduserte meg for denne store stavebeslageren som hjalp henne med å få tilbake sin tapte ektemann med kjærlighetsfortryllelse og også gjorde henne gravid, så jeg bestemte meg for å kontakte denne stavebesetningen Dr ISIKOLO på E-posten hans: [isikolosolutionhome @ gmail. com] etter samhandling med ham instruerte han meg om hva jeg skulle gjøre, etter at jeg skulle ha sex med mannen min eller en mann jeg elsker i denne verden, og jeg gjorde det, i løpet av de neste månedene gikk jeg på en sjekk og legen min bekreftet at jeg er to uker gravid av to babyer. Jeg er så glad!! hvis du også trenger hjelp til å bli gravid eller trenger eksen din tilbake, kan du kontakte e-postadressen hans: E-post: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER RING +2348133261196 Som han gjorde det for meg, er jeg nå en tvillingmor. Han vil også gjøre det for deg. TAKK. HAN ER SPESIALISERT I FØLGENDE SPELL.
    1) Hvis du vil at eksen din skal være tilbake.
    2) Stopp ekteskapet eller forholdet ditt fra å gå i stykker.
    3) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    4) Kur for for tidlig utløsning
    5) Hvis du vil ha et barn.
    6) Du vil bli rik.
    7) Du vil binde mannen din / kona til å være din for alltid.
    8) Hvis du trenger økonomisk assistanse.
    9) Kur for herps
    10) Cure for HIV
    11) Cure for kreft

    Kontakt denne gode mannen hvis du har noen problemer for en varig løsning via isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp ham sin direkte linje +2348133261196

    SvarSlett
  74. Jeg er Ivanka Fabijan fra Norge, jeg vil dele et vitnesbyrd om livet mitt til alle. Jeg var gift med mannen min Amos Fabijan, jeg elsker ham så mye at vi har vært gift de siste 8 årene nå med to barn. Da han dro på ferie til Frankrike, mente han en dame som heter Mary, fortalte han at han ikke lenger er interessert i ekteskapet. Jeg var så forvirret og søkte etter hjelp, jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre før jeg møtte venninnen min savner pasha og fortalte henne om problemet mitt. hun ba meg om ikke å bekymre meg for at hun hadde et lignende problem før og introduserte meg for en mann som heter Dr Isikolo kjærlighetsfortryllelse som kastet en spell på eksen sin og førte ham tilbake til henne etter 2 dager. Frøken pasha ber meg kontakte dr. Isikolo kjærlighetsformular for å få hjelp. Jeg kontaktet ham for å hjelpe meg med å få mannen min tilbake, og han ber meg om ikke å bekymre meg for at gudene til hans fire fedre skal kjempe for meg. Han sa til meg om to dager at han skal forene meg og mannen min på nytt. Etter to dager ringte mannen min og fortalte at han skulle komme tilbake for å oppsøke tingene med meg, jeg ble overrasket da jeg så ham og han begynte å gråte om tilgivelse. Akkurat nå er jeg den lykkeligste kvinnen på jorden for det denne stavekontrollen gjorde for meg og mannen min. Du kan kontakte Dr Isikolo e-post; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  75. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, gick han upp med mig. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves. Jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavagare DR ILEKHOJIE som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det . Jag skickade med trollstavarna och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan två dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig och jag blev så förvånad så jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavagaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348147400259

    SvarSlett
  76. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr AJAYI som den bästa stavagaren på nätet och jag rekommenderar starkt Dr AJAYI till alla som behöver hjälp. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 4 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan tjej, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna stavcaster via hans e-post, och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det, sedan gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr AJAYI. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att Dr AJAYI verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: Drajayi1990@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på + 2347084887094, TACK TILL Dr AJAYI.

    SvarSlett
  77. Hej alla, jag hoppas att mitt inlägg läsas och hjälper förhoppningsvis någon längs linjen.Jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Ilekhojie ger mig i mitt äktenskapsliv. Jag heter Ruth Owen från London, Storbritannien, en 34-årig kvinna, du kan inte tro vad den här stavmästaren Dr Ilekhojie just gjorde för mig !!! Var detta allt en magi ?? "Detta är helt ett påsk mirakel för mig lol" Min mun saknar ord. ”Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade bara varit gift en kort tid och hade ett annat barn som var 1 år gammal. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare från andra länder, men ingen av dem kunde föra Richard tillbaka till mig. Det var bara Dr Ilekhojie som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min make kommer att vara med mig innan påskdagen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att ha använt dina begåvade och stora krafter för att föra tillbaka honom i dag 2 april 2019 .. Jag var stolt över att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Jag trodde aldrig, i hela mitt liv, att jag skulle skriva för att tacka någon för att han kastade en kärleksförtrollning på mitt äktenskap, men den dagen har kommit! Jag har aldrig varit lyckligare i mitt liv och jag känner att alla mina drömmar har blivit verklighet nu. Tack, dr. Ilekhojie, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster och för att ha gett mig en kärleksförtroll som har gett mig så mycket glädje. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Kontakta honom via hans webbplats: https://ilekhojie-solutions.webnode.com eller hans e-post: gethelp05@gmail.com eller ring / WhatsApp honom +2348147400259 tack så mycket sir

    SvarSlett
  78. Vänligen läs och kontakta även DR ISIKOLO om du behöver en kraftfull kärleksformulär för att fixa ditt trasiga förhållande.
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt land, men ingen av dem kunde föra Richard tillbaka till mig. Det var bara DR ISIKOLO som garanterade mig en brådskande casting av 48 timmar, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda dina begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta DR ISIKOLO just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196

    SvarSlett
  79. KRAFTIGA KÄRLIGHETSSTAVER OCH TAPA KÄRLIGHETSSTAVER FÖR ATT TILLBAKA TILLBAKA KÄRLIGHET, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196

    Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av DR ISIKOLO den bästa stavcaster online och jag rekommenderar starkt DR ISIKOLO till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han gick upp med mig, vi har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade ett förhållande med en annan tjej, när jag konfronterade honom, ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att prova det, när jag kontaktade den här spellasteren via hans e-postmeddelande, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Sedan gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare DR ISIKOLO. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att DR ISIKOLO verkliga och kraftfulla stavsläpare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196 TACK TILL DR ISIKOLO.

    SvarSlett
  80. Äkta stavhjul som heter DR ISIKOLO
    Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig till en annan kille efter att vi har daterat i 5 år, jag försökte be henne att komma tillbaka till mig att hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en sorglig man trots allt vi varit genom tillsammans, efter all den kärlek vi har delat i det förflutna kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning en dag när jag gick via internet såg jag en kommentar om att han har makt att föra tillbaka exälskare och jag bestämde mig för att försöka se mig själv genom att kontakta honom och omedelbart svarade jag och jag förklarar vad som går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-stava på henne var det därför hon lämnade mig för honom trots min omsorg för henne och lovar att hjälpa mig att återfå min älskare och kommer också att hjälpa mig att sätta en död förtrollning på honom så att han inte kan slå tillbaka mig i framtiden, på mindre än tre dagar blev killen skjuten av okänd kille män i Florida och inom fem dagar var min flickvän på mitt hus väntar på att jag skulle återvända från jobbet och när jag gjorde började hon tigga och sa att hon var ledsen att hon aldrig visste vad som kom över henne. tack DR ISIKOLO nu är jag nöjd med min flickvän och allt går nu smidigt. kontakta Peter för eventuell hämndstavning och ex back spell via isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvarSlett
  81. Jag och min pojkvän var tillsammans i 8 månader och det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar fortfarande honom, men vissa känner att det är orättvist. Varför älskar någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bad för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste leta efter hjälp De första veckorna efter uppbrytningen var jag i knäna och bad om hjälp, dem jag böter en kommentar på nätet hur en stava caster Hjälp till att återställa relationen få ex-älskare tillbaka, ”så jag bestämde mig för att prova, för jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom allt mitt problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få min pojkvän tillbaka efter trollformuläret så jag var begåvad och tur att ha kontaktat honom jag gjorde allt han bad om mig och till min största överraskning 2 dagar efter stavningen ringde min pojkvän till mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma hem igen för mig, jag blev riktigt skadad och gå igenom de stunder där han lämnade mig, trots allt dr Isikolo gjorde för mig, jag förlåtit honom och han kom hem igen med mer kärlek och lycka allt tack vare Dr Isikolo, den riktiga Afrikanska stavmästaren hittills google rekommenderade i år .. Så plz, om du behöver hjälp kontakta honom också om detta. Avslutningsvis ser du att du bara måste lita på processen, Dr Isikolo är en bra riktig stavagare så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller e-post honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

    SvarSlett
  82. am here to give my testimony about Dr latifah who helped me .. i want to inform the public how i was cured from (HERPES SIMPLEX VIRUS) by salami, i visited different hospital but they gave me list of drugs like Famvir, Zovirax, and Valtrex which is very expensive to treat the symptoms and never cured me. I was browsing through the Internet searching for remedy on HERPES and i saw comment of people talking about how Dr latifah cured them. when i contacted her she gave me hope and send a Herbal medicine to me that i took for just 2 weeks and it seriously worked for me, my HERPES result came out negative. I am so happy as i am sharing this testimony. My advice to you all who thinks that there is no cure for herpes that is Not true just contact her and get cure from Dr maam healing herbal cure of all kinds of sickness you may have like
    (1) CANCER,
    (2) DIABETES,
    (3) HIV & AIDS,
    (4) URINARY TRACT INFECTION,
    (5) CANCER,
    (6) IMPOTENCE,
    (7) BARENESS / INFERTILITY
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA
    (10) SIMPLEX HERPES AND GENITAL
    (11) COLD SORE
    HERPES. he also cure my friend from cervical cancer Email: maamtifah@gmail.com or whatsapp hER on +27605775963

    SvarSlett
  83. Mitt navn er Sylvia Bjorn fra Oslo Norge, bor i USA i Massachusetts, jeg vil være vitne til alle forummålgruppene hvordan forholdet mitt ble gjenopprettet av Pastor Momphas stormakt etter tre måneders ensomhet, ringte min ekskjæreste meg etter min kontakt med Pastor Mompha at han vil ha oss sammen igjen og starte et godt hjem. Nå er vi lykkelig sammen igjen som elskere. Alt takk til pastor Mompha som laget en kjærlighetsformel for meg for at ekskjæresten min skulle komme hjem. Jeg vil fortsette å dele dette til folk som også trenger hjelp, se dette for hans fantastiske hjelp. Du kan kontakte ham via e-post: chiefpriestmompha@gmail.com eller whatsapp ham på +62-852-7546-3810

    SvarSlett
  84. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

    SvarSlett
  85. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
    Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

    SvarSlett
  86. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196 eller besök hans hemsida för att läsa mer om honom (https://isikolotemple.com)

    SvarSlett
  87. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

    SvarSlett
  88. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helena Oscar. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    SvarSlett
  89. Jag heter Edna Ștefan och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvarSlett
  90. Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  91. Hej alla, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvarSlett
  92. Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  93. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

    SvarSlett
  94. Hei seere på nettet, jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble hjulpet til å få min kone tilbake. Jeg var en juks og min kone tok meg flere ganger. Jeg prøvde å fikse meg selv og hver gang endte jeg opp med å jukse om og om igjen. Jeg skjønte vel ikke hva hun betydde for meg før hun hadde forlatt meg alene. Jeg begynte å finne en måte å få henne tilbake på, men ingenting ser ut til å fungere perfekt før jeg kom over en artikkel om DR WALE som hjalp mange mennesker globalt med å få tilbake forholdet. Jeg tok kontakt med ham på WhatsApp-nummeret hans via +2347054019402, og han forsikret meg om at min kone vil komme tilbake til meg innen noen uker med hans kraftige magi, og jeg betalte noen euro for materialene som trengs for arbeidet. Overraskende nok kom min kone hjem etter noen uker og sa at hun fortsatt elsker meg, og jeg sverget å aldri være utro mot henne lenger. Alt takket være DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  95. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  96. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Agata Carlgren och min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och inte visste jag att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvarSlett
  97. Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvarSlett
  98. MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
    Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails