Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

tirsdag 12. april 2011

Oppdatering natron og PH verdier i kroppen...

Lenge siden jeg har giddet å blogge... Sorry! ;-) Men i dag har jeg lest så mye om PH , og blodtester osv, at jeg kom på at det var en del ting jeg burde oppdatere her. Så FINT at folk begynner å bli obs på dette, for det ER faktisk noe i dette her!
Nå er det godt over et halvår siden jeg fant ut av dette, og kuret meg med natron i noen få uker. Resultatet pr. dags dato er: Ingen spesielle mageplager, syre er ikke tilstede, og trenger ikke lenger tabletter mot magesyre og magesår, muskelplagene er mye bedre, mer energi, og binder ikke vann lenger. Det er i disse dager snart et år siden jeg kuttet ut melk, og det har også gjort sitt. Har fortsatt noen reaksjoner om jeg spiser hvetemel, men det tålte jeg jo heller ikke i følge pirkeprøve test.
Det eneste negative jeg tror har med natron å gjøre, er at det økte undertrykket i blodtrykket mitt. Men det virker som det kan være forbigående, og at det stabiliserer seg etter noen dager. Det virker også som at de verste revmatiske symptomene/smertene også forsvant med dette. Om det er melka eller natron, skal være usagt! ;-) Kanskje begge deler?
Konklusjon er iallfall, takk til disse PH frikene som la ut masse info om dette, og særlig den/de som skrev om natron! :-)) Det ble starten på et bedre liv for meg! :-)) 

2 kommentarer:

  1. Må bare si at jeg har startet med natron, men det smaker jo helt for jæ...... Tar en liten teskje inett glass vann til frokost :-)
    Synes ikke du det smaker vondt?

    SvarSlett
  2. Bare skyller det nedpå jeg... :-P

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails