Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

søndag 9. mai 2010

Sorry...

Sorry... Er ikke så tale/skrive trengt om dagen, så det er derfor det er stille fra meg... Kommer vel sterkere tilbake etterhvert, men det er mye som skjer, og formen er så som så... Onsdag er det spesialist og gru/gleder meg litt til det... Nå er det snart 6.sansen, og er spent på hvem som vinner, selv om magefølelsen holder en knapp på Sonja... :-)

Ha en flott uke!! :-))

3 kommentarer:

 1. Ta det med ro du Heidi, det er da noen av oss som tar oss av taletrengtheten. :) Mens du venter på din og at formen kommer på plass. Håper du er innom å leser for det, må ikke risikere at du går glipp av noe, enig?

  Ha ei fin uke, håper formen og formene går rette veien (den ble jeg litt fornøyd med) :)

  SvarSlett
 2. He-he... den var i grunnen god, så du har grunn til å være fornøyd!! ;-))Jeg går nok glipp av litt, men prøver å ta det igjen! :-) Ha en flott uke!! :-))

  SvarSlett
 3. Heisann :-))

  Jeg trodde også Sonja skulle vinne...men men, er fornøyd så lenge ikke ho "Seppidepp" vant!!! Maken til arrogant menneske...Og at hun begynte å grine hver gang hun ikke fikk noe til..hallo...nei, likte aldri henne, irriterte meg hver gang jeg så henne, hehe

  ha en toppers dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails