Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 8. april 2010

Vaskedag?

Vaskedag med spørsmålstegn... He-he... Får se om jeg får surret meg igang noengang! ;-) Trenger litt startgass i blandt... :-P Fikk gjort utrolig mye på noen få timer i går, og det lider jeg vel litt for i dag... Ble temmelig sliten... Fælt å ikke kunne gjøre noe, før kroppen lager rabalder... :-(

Nei, nå venter jeg på vårsola, og forbereder meg til den... :-) Ha en nydelig dag!

9 kommentarer:

 1. Ha en renslig og fremgangsrik dag Heidi. Måtte du finne det som ligger under det som skal vaskes bort. :) Så mye er det vel ikke! :)

  I dag anbefaler jeg dagens innlegg hos meg som startgass. Prøv da!

  En fin dag til deg, uten for mye rabalder med kroppen...

  SvarSlett
 2. Husk no på at du skal ikke vaske overalt på en dag. Viktig med pauser, og så ber du gutta dine å hjelpe til.. Du skal jo ikke sitte som en oppvridd gulvklut vel når kvelden kommer!

  Det er nok vårtegn hos deg siden du rydder i skap og hiver deg i vaskinga..

  God bedring, håper du ikke får for mye smerter i kroppen..
  Klem

  SvarSlett
 3. Vi har egentlig for stort hus... 198 kvadrat er stort når det skal vaskes... :-/ Derfor pleier det å bli en etasje pr. dag... Jepp, har litt vårfornemmelse, og kaster og rydder!! ;-) Nå er nesten snøen borte også! :-) Ha en fin, fin dag dere to også! :-)

  SvarSlett
 4. Hei på deg :-))

  Å hjelp...du har et STORT hus! Ikke rart du bruker flere dager..og jeg som har vaskehjelp på min leilighet på 70kvm..haha..men, kan jeg ikke, så kan jeg ikke! Gidder ikke risikere helsa pga støv!!

  Kos at du fant meg :-))
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 5. Ja, vi har det, og jeg kunne absolutt tenke meg noe mindre... Det var veldig tilfeldig at vi kjøpte det egentlig... Vi kjøpte det usett også! ;-)
  Så etter deg en gang før her, men visste ikke helt hva du het, og det må jo være helt eksakt ellers kommer det ikke opp noe...
  Klem :-))

  SvarSlett
 6. Kjøpte dere det usett? Tøft!!!
  Ønsker deg og dine en deilig helg.
  God klem fra Helen

  SvarSlett
 7. Ja, det gjorde vi faktisk! ;-) Vi hadde jo sett bilder da... Vi la inn bud samme dag som visningen, og fikk det! Hadde stått lenge, og de hadde gått ned mye i pris! :-)

  God helg til deg og dine også! :-)) Klem

  SvarSlett
 8. Noen dager kommer man rett og slett ikke igang .. da er det godt å kose seg med blogg eller andre mindre krevende sysler .. tillater meg selv det jeg .. så får resten gjøres når energien tillater det :o)

  Så du hadde slitt med mageproblemer - håper det har løst seg igjen nå og at formen er stigende. Ha ei fortsatt flott helg - klemmer!

  SvarSlett
 9. Ja, det er det! :-)) Joda, magen er heldigvis bra igjen! :-)) Ha en fortsatt god helg du også! :-)) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails