Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

tirsdag 26. januar 2010

Aksjon bikinisesong...

Slankekuren holder stand!  Og må si jeg gleder meg storveis, til å kunne ha på meg ei bukse, som ikke skyver magevalken til langt oppunder haka... Men det ironiske er, at det gikk mye fortere før, når jeg spiste bare en liten middag, og det jeg event. hadde lyst til utover det... Virker som om det var mer effektivt, enn å spise frokost, og 5 måltider daglig... Så jeg tror jeg herved går tilbake på mine gamle, syndefulle vaner, som tross alt virka... ;-) Og hvor det eneste som står i fokus, er å ha minus på totalt kalori inntak i løpet av dagen... Mye mindre slitsomt a gitt!! ;-)
Jeg er lat, må innrømme det... Og blir det for mye pes, gidder jeg ikke... Så herved går jeg over til å ta ting på gefuhlen igjen, så får vi se om det sender meg nærmere bikinisesongen... ;-)  

2 kommentarer:

  1. Leste forrige dagen - at det bare er tull at man MÅ spise så ofte. Poenget er at man skal ha et kalori-inntak som er mindre enn det man forbruker og at kroppen skal ha nok å jobbe med inntil neste måltid. Da senkes ikke forbrenningen og vi kan spise når vi føler vi er sultne - ikke når andre sier vi bør spise. Ellers er slike hyppige måltider faktisk best for de som skal OPP i vekt ..

    SvarSlett
  2. Det er akkurat den erfaringen jeg har gjort meg også... Gikk ned 15 kg fra august til desember, bare på den metoden... Mindre slit, og følte jo jeg likevel fikk det jeg skulle ha... Så heia minus i kalori inntaket...;-))

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails