Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 22. januar 2010

Jon Scau i siste Medium bladet.

Selv om Jon Scau og jeg tydelig har grunnleggende forskjellig oppfattning av hva/hvem Gud er, så fant jeg et sitat jeg likte i stykket. " Det er ikke en åndelig bølge som rir verden, vi er i ferd med å oppdage hvem vi egentlig er!" Dette er for meg en sannhet... For vi er alle mennesker av kjøtt og blod, vi har alle en sjel, og vi har alle den samme åndelighet. Forskjellen ligger bare i hvor mye vi er villig til å bruke det!
For meg beriker det livet mitt, jeg har alltid søkt etter noe mer, en mening med livet... Hvorfor er vi her? Hva er meningen? Har vi noen oppgave?
Også har man dem, som ser på sånne som meg, som klin idioter ( trenger ikke gå så langt! ;-) ), som ikke tror på noenting, om det så hadde stått en engel eller whatever foran dem. Da ville de ha lett etter logiske årsaker... ;-) Og finner vi ingen logisk årsak, så bare "glemmer" vi det... ! Da har det ikke hendt! :-PP Hvem har rett eller feil ? INGEN ! For som overskriften på siden min sier... Vi må hver og en finne vår egen sannhet, og selv velge hva vi kan/vil tro på... Noen tror på Gud, noen tror at det sitter en mann på en sky på himmelen... For meg er ikke Gud en person... For meg er det en kraft/ energi, som vi alle innehar... Om du kaller den for Gud, skaperkraft, energi, kjærlighet eller whatever, er den likevel den samme... Den binder oss alle sammen, uansett hva vi er... Om vi er mennesker, dyr, planter eller mikroorganiske dingsedangser... Vi er alle ETT... Det er min sannhet...
    

3 kommentarer:

 1. Har ikke lest den artikkelen - så jeg vet ikke hva han står for - bortsett fra den nærdøden opplevelsen hans da ..

  Men tror jeg er ganske så enig med deg i det du skriver her :o)

  SvarSlett
 2. Det står at han har samtaler med Gud... ;-) Men for meg, så tviler jeg på at det er mulig... Derfor lurer jeg på, om han ikke heller kommuniserer med sitt høyere jeg, eller sine guider ?

  SvarSlett
 3. Hvorfor tviler du på at det er mulig? Det er litt som han jeg nevnte Neale D Walsch - han kommuniserte med "Gud" også .. men det kommer frem at alle er en del av "Gud" .. så da blir det vel kanskje som å kommunisere med sitt høyere jeg kanskje??

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails