Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 29. januar 2010

Ukas kilo og cm opptelling

I dag var det tid for ukas opptelling, og den skuffa ikke... ;-) Har ikke gjort noe særlig innsats i denne uka, så det er ikke lov å vente seg noe... Men det var 1 kg ned og hele 24 cm !!! Tjoooohooo... (Cm er målt ut fra mange plasser fra halsen og ned) Tror det som gjør mest susen, er at sukkernivå er svært lite, mager middag, og nesten ikke brus... Og helt ærlig har jeg ikke akkurat slitt for det heller... :-)) Totalt ned siden august- 09, er 16 kg.
I går fikk jeg sønnen til å ta bilde av meg, og det var deprimerene å se... Fortsatt like feit! Så tilslutt måtte jeg finne et FØR bilde, men da var det ganske tydelig hvor de 16 kg har sitti hen også... Så mye er gjort, men det er masse igjen også! Men jeg er på vei! ;-)

9 kommentarer:

 1. Syns godt på deg at du har gått ned så mye da,Heidi:)) syns du har vært kjempe flink!! selv om du ikke syns du har gjort all verden for å få det til så har du jo klart det! så noe har du jo gjort:)) Stolt av deg!! gla i deg:)) klem

  SvarSlett
 2. Takk for det! :-) Godt å høre! Jeg har jo gjort noe for det, men det har vært forholdsvis enkle grep, men likevel så er det jo ei dørstokkmil... ;-) Faktisk veldig glad i deg også! Så glad for at det ble akkurat du, som broren min har fått ! :-) <3 Unner dere alt! :-)

  SvarSlett
 3. ja sant det...er et stor steg å gjøre noe uansett om det er mye eller lite:) noen ganger så er det ikke så mye som skal til før resultetene kommer:) bare noen forandringer og vips så er man i gang:))
  takk for det:))) veldig glad for at jeg fikk han jeg også:)) kunne ikke hatt det bedre :) som han sier...riktig nok med en god dose ironi.." jaggu heldig du som har fått et slik prakteksemplar av en mann!" hehe:P men jeg syns nå det jeg da:))

  SvarSlett
 4. Det er heldigvis ironi ja! ;-)) Men dere er vel bra for hverandre! :-)
  Skulle jo gjerne ha hatt det til å gå fortere, men nå da jeg fortsatt er syk, er det tungt å få til! Men det kommer vel bedre tider! :-)

  SvarSlett
 5. ja det tror jeg vi er:))passer godt sammen:))

  ja klart det...skulle jo helst ha blitt kvitt alt i går lissom...mendet går nok bra skal du se:))

  SvarSlett
 6. Gratulerer! 16 kilo er jo kjempebra. Godt jobba.

  SvarSlett
 7. Tusen takk! :-) Fortsatt en god bit igjen, men det går da framover... :-)

  SvarSlett
 8. Så bra ... flink er du .. det tar tid å gå ned i vekt på en "sunn" måte.

  SvarSlett
 9. Tusen takk! :-)
  Ja, det er greit å ta det litt over tid, så huden rekker å henge med litt... :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails