Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 28. januar 2010

Psykologen

Jeg hadde en morsom opplevelse hos en psykolog.  Det var på et sånn "raskere tilbake" prosjekt... Er vel et par år siden nå... Vet ikke hvorfor, men hos hun jeg hadde vært hos tidligere på dagen, ble det snakket mye om mediumutviklingen min... Kanskje jeg trengte bevis på at jeg ikke var gal? Trodde de ville stemple meg som det i papirene mine. Hun her fortalte at hun trodde litt på det åndelige, men jeg skjønte at hun trengte bevis... Så jeg spurte: Vet du at du har med deg moren din? Hun står rett ved siden av deg! Hun prøvde å være rolig...  Så hører jeg fra moren: "Nå skal vi overbevise henne!" ;-)  Så får jeg : Hvem er Marie? Spør da psykologen om det. Hun blir litt satt ut, men later som ingenting. Hun svarer at det var hun som eide huset de bor i før. Så beskrev jeg huset, og hun bekreftet det. Så spør jeg om de har gjort noen endringer der? Hun sa at det var svært lite... – OG det er hun meget fornøyd med!, sa jeg. Ja, det trodde hun at hun var, svarte psykologen. Trenger jeg å si at denne timen ikke ble helt som vanlig for henne? Hun sa på slutten, at det var den merkeligste timen hun hadde hatt. Og så spurte hun om hun kunne få gi telefonnummeret mitt til folk som kom, som ville ha trengt det. Men det svarte jeg at jeg ikke var klar til.... Angra litt etterpå.

Da papirene kom, var jeg spent på om det ville stå noe om det, men det var ikke nevnt med et ord... ;-)

4 kommentarer:

 1. Det er i slike tilfeller det er litt gøy å ha slike evner .. :o) Eller veldig gøy :o)

  Håper du får en fin dag - klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Jeg var veldig lattermild på vei hjem! Uttrykket i fjeset hennes, var verdt det! :-)) Takk for det, og ønsker deg det samme tilbake!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det spesielle var jo at hun ble meget tankefull... Lo godt på vei hjem, og fryktet papirene skulle stemple meg som "poco loco"... ;-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails