Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 29. januar 2010

De forskjellige typer ånder :

Kilde: Annes åndegate  -

 http://www.rhiannon.no/ord_og_uttrykk.htm


Fant denne beskrivelsen av de forskjellige typer ånder/ energier... Den stemmer bra med min erfaring også!

FORSKJELLIGE TYPER ÅNDER :Bankeånd - Denne ånden kan romstere, dører som slamrer, høre skritt, banking i vegger, de kan styre el. apparater, lys osv.

I enkelte tilfeller kan den tappe mennesker for energi som igjen kan føre til hodepine, svimmelhet og kvalme.

Som oftest er den stedbunden og hendelsene skjer på ett fast tidspunkt og den beveger seg i faste baner. Aktiviteten er sterkest mellom 02.00-05.00.Slepeånd/klebeånd - Den er ganske lik bankeånden men vil følge og gir ikke slipp på deg.

Og er den vanskeligste ånden å fjerne.Poltergeist - Poltergeist (fra tysk) eller en bankeånd er i parapsykologien ikke en ånd i tradisjonell, religiøs forstand i og med at det verken har en sjel eller kommer fra den andre siden (døde mennesker). Et poltergeist er en ren energi som dannes av et menneske som gjennom lengre tid har undertrykt følelser som angst, frykt, sinne osv. Disse følelsesmessige energiene absorberes av omgivelsene inntil de får en egen dynamisk energi som kan minne mye om en tradisjonell ånd eller spøkelse. Poltergeists er kjent for å lage lyder, banke på vinduer eller dører og angripe mennesker fysisk. I Norge er de mer kjent under termet bankeånd.Gjenganger - Er en materialisert energi som sitter fast på ett sted (gjengangeren er ikke en ånd ).

Det er forskjellige årsaker til dette.

Kan være grusomme hendelser som drap.

Eller en person som har gått en fast rute gjennom ett langt liv som setter igjen energi i tak, vegger, gulv og gjenstander.

Da energien er på topp kan du se den danner en skikkelse som glir lydløst gjennom rommet og forsvinner. Den viser seg på samme måte hver gang.

Og går du inn i energifeltet så blir man iskald

Dette vil man også kjenne både ved bankeånd og slepeånd/klebeånd også.

4 kommentarer:

  1. Er klebeånd noe av det samme som fremmede "energiklumper" vi bærer med oss i energifeltet vårt? Som konsentrer seg om spesielle deler av kroppen og påvirker dem samt humøret vårt?

    SvarSlett
  2. Ja, det høres ut som en grei beskrivelse... Ofte finner de svakheter, eller hull i aura, som de setter seg i... Har ikke vært borti den teorien at de setter seg inni oss, men noen påstår det også...De kleber seg fast iallfall, og noen blir påvirket mer av det enn andre. Det jeg har sett noenganger, er at den som har disse på seg, får et litt stikkende blikk. Noe som er merkbart forskjellig etterpå... Og at visse typer smerter forsvinner, fra plassen de har sittet...

    SvarSlett
  3. Min sønn har en klebeånd som ikke ønsker å forsvinne til tross for hjelp fra både en sjaman og en healer. Den ble borte noen måneder, for så å komme tilbake igjen. Min sønn har mye vondt i nakken og hodet, og tør ikke lenger sove (det er om natten han er mest plaget). Det eneste vi vil er å bli kvitt denne "plagånden", og på hvilken måte???? Takknemlig for gode råd.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails