Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 22. januar 2010

Damen på Domkirkeodden.

Pga. div. årsaker, unnlater jeg å fortelle eksakt hvilket hus det er snakk om... ;-)) Men jeg jobbet som mobilvekter denne tiden, og midt i vaktskiftet fikk vi alarm... Derfor endte vi 2 stk på denne alarmen. Da vi kom fram, var det allerede folk på plass, men de kunne ikke finne årsaken til alarmen... Jeg hadde ikke vært der lenge, før jeg kjente og delvis så en dame komme sveipende forbi meg... Det store skjørtet hennes rev med seg ting når hun gikk...Og kulden fra henne, var ikke til å ta feil av... Hun ga meg navn, stilling, og for å si det sånn... Hennes myndighet på stedet ! ;-))
Jeg fulgte med henne en stund, mens de andre diskuterte mulige grunner til utløst alarm... :-))) He-he... De kunne ikke begripe det, og godtok det etterhvert... Jeg turte ikke å fortelle dem HVEM som var årsaken... ;-)  Da jeg fortalte det til kollegaen i bilen etterpå, kunne jeg like gjerne ha slått han, tror jeg...  :-))

2 kommentarer:

  1. Det ansiktet skulle jeg gjerne sett :o)

    Man blir kanskje litt sjokkert først - så blir man litt i tvil - går igjennom personens "referanser" for å ta stilling til om man skal tro på det eller ikke :o)

    SvarSlett
  2. Jeg tror ikke han hadde problemer med å tro meg, men det rasa nok 100 tanker gjennom hodet hans akkurat da... Og som han sa: han var litt redd og... ;-) Som regel var vi jo alene på jobb...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails