Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

onsdag 27. januar 2010

Mine 2010 mål !

Jeg er en utrolig komplisert sammensatt person, og jeg mener det... ;-) Det er ikke for ingenting at mannen min sier: Ingen kjenner dagen, før Heidi har lagt seg! ;-)) Det værste av alt, det er helt sant! Men det finnes så mange ting å utforske og så mye jeg er nysgjerrig på, og med det lille snevet av ADHD, blir hverdagen inniblandt veldig spennende... Men får jeg en idè , så gjennomfører jeg den... Iallfall en eller annen gang! ;-P Er litt flink til å utsette til i morgen av og til, mens andre ganger gjennomfører jeg planene for hele uka på en dag!
Så planer for 2010 har jeg absolutt, og målene er mange! :-)
1. Først og fremst er planen å gå ned i vekt, og å bli frisk... Forferdelig irriterende at jeg ikke blir bra igjen! :-( Det hemmer meg ganske mye, i alt det andre jeg har lyst til! Nå har jeg tatt røntgen, og jeg kommer til å forlange videre undersøkelser av legen over helga... Kan umulig være riktig at det skal være sånn..!

2. Få markedsført "I sin hånd" . Og få skrevet ferdig nummer 2. Det er litt tungrodd, men det skal jeg klare!

3. Fortsette å utvikle meg til det mennesket jeg er ment til å være! Her ligger det masse rart bak... ;-)

4. Fortsette mediumutviklingen! Rett og slett for at det er noe av det mest givende jeg gjør! ( Og at jeg har fått noen "Bare svadaer", forteller meg at det fort kan være noen som får seg en overraskelse en dag! ;-) Den dagen kommer, det føler jeg meg overbevist om! ;-)
Rart det der... Men begynner du å prate alternativt med folk, så starter mange med at det der tror jeg ingenting på! Så prater vi/ dere videre, så viser det seg at de har opplevd både det ene og andre... ! Men TROR ? Nehei, det gjør vi ikke !!! ( Tar jeg mye feil, om jeg tror at det er fordi de er redde for å oppfattes som gærne? ) Herregud,  for en galskap det finnes rundt omkring da !!! ;-))) Vi burde ha vært sperra inne hele gjengen? Right?? ;-)

Det tror jeg var det viktigste... ;-) Skal ta fram denne i slutten av året, og se hvordan det har gått... ;-)

2 kommentarer:

  1. Kanskje jeg skal sette meg slike mål jeg også .. litt annerledes enn dine men .. :o)

    Er nok mange som ikke vil innrømme at de opplever forskjellige ting - de skal jo være så "jordnære" og alt har jo en "logisk og naturlig" forklaring .. Men for meg utelukker ikke det ene det andre .. :o)

    SvarSlett
  2. Det er jo greit å ha mål, uansett hva de er liksom! Å tenke tanken er jo allerede, en start...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails