Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

onsdag 20. januar 2010

Slanking via kosthold...

Har ved hjelp av svært enkle endringer, tatt av 15 kg siden august. Den største forandringen var egentlig å bare spise mindre. Sannheten er at jeg aldri har vært noen frokostspiser, og sliter virkelig med å få i meg mat om morran... Det har jeg ikke gjort noe med. Jeg sørget bare for å få litt minus i kaloriinntaket daglig, og dermed spiste jeg likevel alt jeg hadde lyst på... !!
Men nå har gubben begynt å følge et program, som stiller visse krav til middagen, som vi alle 3 følger. Så nå er middagen ganske mager, og det NYTER jeg... Dette er jo mat jeg liker å spise, og gubben får også variert kosten sin mer enn før, FRIVILLIG !! Han er en særing i matveien, så dette passer nok meg bedre enn han egentlig... I dag var det strimla svinekjøtt med ris... Jeg spiste en god salat til, mens gutta spiste grønne erter... En helt OK middag for meg ! :-)) Og det beste av alt, er at nå blir middagene planlagt litt på forhånd, så man slipper å svime rundt på butikken, for å finne et eller annet å kjøre i garpen den dagen ! ;-) Så nå blir det spennende å se om hele familien blir sylfider etterhvert... ;-))

1 kommentar:

  1. Spennende med ny mat - også veldig kjekt med en matplan. Det skulle jeg hatt her også - men spør som regel fireåringen - hun er ikke matlei enda .. slik som resten av familien er.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails