Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 21. januar 2010

Åndelig aktivitet- En motegreie ?

Noen og enhver kan jo begynne å spekulere i om spøkelser, åndelig aktivitet og paranormale fenomener har blitt en moteting ? Nå har jo "Gudoghvermannsen " spøkelser i huset liksom... Og noen påstår at det egentlig ikke er så mye av det som det virker...
Jeg mener og tror forklaringen er ganske enkel... Det er nok ikke flere/mer enn før, men folk har simpelten blitt mer oppmerksomme på det. Og det er også en kjennsgjerning at dessto mer folk åpner opp, dessto mer "attraktive" blir de for  frustrerte og desperate ånder.
Eks. Vi har et hus bygget i 2003, og såvidt vi vet har ingen rukket å dø her. Det er ingenting som skulle tilsi at huset skulle være et "spøkelseshus". MEN vi har likevel måttet ha 3 husrenser her, på de snøtt 4 årene vi har bodd her... !! Og hva er grunnen til det ? Jo, min teori er: At når jeg begynte å åpne opp, så åndene en mulighet til å få hjelp, og noen av de ble rett og slett med meg hjem... I et håp om å bli merka, sånn at de kunne komme seg videre. Noen har hatt et budskap, mens andre rett og slett bare ville over. De hang altså igjen på denne siden, og kom seg ikke videre... Jeg var jo litt treig i oppfattelsen, men det var ikke sønnen min... Han begynte å bli skikkelig vettskremt til slutt, så vi fant ut at noe måtte gjøres ! Derfor ble et medium kontaktet. Hun fant 3 stykker her, pluss en hund. Hun fant også ut at det var en vidåpen portal her, som gikk igjennom alle 3 etasjene. Denne ble lukket, og åndene sendt over. Og det ble fred og ro i huset igjen... En stund! Sønnen min begynte sakte, men sikkert å bli seg selv igjen. Og nå sover han alene på rommet sitt igjen også !
En annen årsak kan også være at "veggen/sløret" mellom dimensjonene har blitt tynnere. Vi blir mer og mer klar over at det finnes mer, enn det vi kan se med det blotte øyet. Vi er kanskje ikke så opptatt av å finne logiske løsninger på alt lenger heller ? Fordi vi vet at det faktisk ikke trenger å være det... Men jeg synes alltid det er greit å utelukke det opplagte iallfall.
De aller fleste kontakter jo ikke et medium, før de er rimelig sikre... Vi vil jo ikke oppfattes som totalt idioter heller ! ;-) Og at vi innbiller oss alt...

1 kommentar:

  1. Det er nok blitt en større åpenhet rundt det ja .. selv har jeg vært fasinert av spøkelser og slikt så lenge jeg kan huske. Men en periode av livet måtte jeg unngå emnet fordi jeg var så nervøs hele tiden. Nå går det bedre - har lært meg en måte å "slippe" unna på - ved å kontrollere tankene mine bedre.
    Tror kanskje Tv-Norge og Fem har gjort det litt mer "populært" enn tidligere - spesielt med tanke på at kjendiser også forteller om slike opplevelser.

    I følge regresjonsterapeuten min - så bar jeg rundt på seks fremmede energier i energifeltet mitt. En av disse var en liten baby. I huset mitt hadde jeg følt en nærhet - og en kveld syntes jeg at jeg så en personlignende lysskikkelse ved bordet jeg satt og jobbet på pc'n. Så det sånn i sidesynet - men det var ikke noe der da jeg kikket etter. Nakkehårene reiste seg tvert og jeg fikk det travelt med å slå av og komme meg i seng. Regresjonsterapeuten kunne fortelle at det var mammaen til denne babyen som jeg bar rundt på. Hun hjalp de begge over på den andre siden. Etter det har det vært veldig rolig her. Er ikke så trist stemning her lengre heller.

    Rart .. men siden jeg ikke har så stor erfaring på området - og jeg samtidig er en stor skeptiker innerst inne - må jeg liksom ha konkrete bevis .. men det er jo vanskelig å finne når energiene bare fester seg til energifeltet vårt .. uten å ha noen annen tilknytning til oss ..

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails