Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 22. januar 2010

En annen "jobb" kompis.

Når jeg jobbet alene om natta, ba jeg ganske innstendig om IKKE å verken se eller merke noen... Jeg skulle tross alt tørre å farte rundt alene! Det gikk stort sett veldig bra, bortsett fra èn gang... Et sted... Jeg legger ikke ut hvor det var, men det var på et spiserom/kantine. Jeg sto omtrent midt i rommet, og registrerte de tingene jeg hadde funnet. Er nok litt treig i oppfattelsen, for jeg registrerte at det sto en mann ved siden av meg, men det var først da jeg tenkte over at det ikke skulle være fler enn meg der, at jeg registrerte det skikkelig. Jeg så han ganske tydelig, og kunne beskrive han ganske godt. Han sa ingenting, bare så på det jeg gjorde. Da jeg gikk ned trappen etterpå, begynte jeg å få inn hvem han var. Han fortalte at han hadde vært sjef der, at han trivdes så godt, og at han ville være sammen med gutta ! Det var så god stemning der!
Da jeg fortalte det til faren min etterpå, visste han umiddelbart hvem det var! Og hans første kommentar var: "Men han MÅ da få lov til å være der".... ;-))
Jeg så han aldri fysisk igjen, men jeg fikk frysninger hver gang jeg gikk igjennom energien hans, og ærlig talt grudde jeg meg for det i starten... Kulda satt godt i, i minst en halvtime etterpå... En gang snakket han til meg... Da hørte jeg bak meg : "Du er flink du !" Da fikk jeg latterkula, og svarte at det er jaggu første gang jeg har fått ros fra et spøkelse...
Mannen er nok fortsatt på plass med gutta når de spiser, og jeg lurer på hva de ville ha sagt om de hadde visst det ! ;-)))   

4 kommentarer:

 1. Herlig, og ja tenk om arbeidskollegene hadde visst det!

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner faktisk noen av de som jobber der, og har hatt lyst til å spørre de flere ganger! Men tenk om de ikke vil ha han der... Så derfor har jeg latt de være lykkelig uvitende! :-)) Han fortjener å få være der sammen med dem! :-))

  SvarSlett
 3. Har ikke lest så mye at jeg vet hva du jobber med - men det kan jo virke som om du har nattevakter i alle fall :o)

  Du kan ikke be han om å ikke gå i veien for deg da .. så du slipper de kuldesjokkene :o) Gå ved siden av - ikke igjennom deg liksom ..

  SvarSlett
 4. Jeg jobber ikke der lenger... Men han og jeg var kamerater vi på slutten, så det gikk helt fint! ;-))Han var eg. fornøyd med at jeg merka han... Hørte en gang han sa i samme glade tonefall: Kan du merke meg du? Jeg svarte høyt, at jo, jeg kunne jo det... På slutten var det ikke noe problem i det hele tatt, men jeg vet mine "ikke troende" kollegaer hadde løpt temmelig fort igjennom der...!! He-he... Men det har jeg hørt av andre, det ville de ikke innrømme til meg...!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails