Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 19. mars 2010

Veiedag og vaskedag...

900 gram og 11 cm borte denne uka!! :-)) Like før jeg ser et nytt tall på vekta... ;-)) I går fikk jeg kjøpt meg en helt ok bukse til 79 kr... Tok sjansen på en i str.42, ( hater jo som sagt å prøve klær!!) Og den satt som et skudd... :-))

Sliter litt med mat, men håper å få hjelp snart, når jeg skal til legen i neste uke.. Har definitivt fått det bedre uten melk, men det er fortsatt noen matvarer jeg ikke har fått klarlagt... Så veien innom en ernæringsspesialist er nok veien å gå... Og jeg burde absolutt ha fått testet dette, men jeg har ikke 3-5000 kr å bruke på det akkurat nå... (Om jeg noengang synes jeg har råd til det? :-( ) Men jeg får høre hva legen kan tilby??

I dag var jeg i avisa.... JEG og IKKE boken.... Det var jo ikke helt det jeg håpa på, men.... Og jeg skjønner ikke hvordan det bildet har sneket seg med, for det var ikke det jeg mente å sende... Men det er slettes ikke det verste jeg har, så det får gå... ;-)

I dag må jeg vel prøve på litt helgevask... Nytter ikke å snike seg unna... :-/


Ha en kjempefin dag! :-))

2 kommentarer:

 1. God morgen :-))
  Så gøy at du er i avisen da :-)) Sett inn linken så vi også kan lese det! :-))

  Ha en flott dag videre :-)
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. God morgen! :-) Ingen gratisavis på nett, der i gården... Ikke noe å lese heller, det er bare 1o favoritter...

  Riktig god helg! Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails