Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

lørdag 20. februar 2010

20.feb, -18,2 kg

Som dere ser... Det ER noen kilo igjen! ;-PP

10 kommentarer:

 1. Hei på deg. Jeg synes du er fin jeg.... Hvorfor skal alle være syltynne????? Ikke vakkert med beinrangel. Har noen få ganger prøvd å gå ned selv, men etter en stund er vekta tilbake slik den er nå. Ikke tynn og ikke veldig stor. Har kommet fram til at min alder og arv og slikt sier at jeg skal veie det jeg gjør, i og med at jeg ender på samme vekt etter hver slanking. Har akkurat vært hos en diabetes-lege, og han var helt enig med meg. Jeg er 167cm og veier ca 78 kilo. Men, kiloene er plassert slik at jeg har jevn fordeling over det hele, med midje. Orker ikke peset med slanking. Liker å gå turer, men beina stopper meg der.
  Takk for hilsen hos meg. Den øverste kurven skal jeg ha selv, den nederste kan selges, men prisen er 1800,- kroner.Det blir faktisk ikke mye for alle arbeidstimene.
  Ha en fin dag. Klem :O)

  SvarSlett
 2. Hei på deg :-))
  Du ser flott ut! Men, det nytter ikke hva andre sier, hovedsaken er at DU føler deg vel! Flink du har vært!!! Bedre å bruke laaang tid på å gå ned, ellers sprekker en jo bare vi lukter på maten ;-)

  Ha det gøy på fest! Jeg skal også, sammen med moren til svigerdatteren min :-))
  Gleder meg!!

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 3. Jeg synes du er kjempeflink!! Enig at en skal bruke laaang tid på å gå ned, noe som også betyr at en skal få lov til å kose seg i helga. Raskt ned betyr bare raskt opp igjen. Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 4. Så fin du er .. :o) Også så flink :o)

  Kos deg i dag!! Klem!

  SvarSlett
 5. Tusen takk! *rødme* Det er sant det, man skal føle seg vel selv... Og nå føler jeg meg bedre enn på lenge sånn sett! Men jeg er så godt i gang, at nå skal resten vekk også!:-)) Ja, jeg vil ikke opp igjen denne gangen, så da får man ta det gradvis!

  Bossa: Ja, jeg regna med at det ville bli noen kroner for den pga. arb. timene! :-)

  Klem til dere alle! :-)

  SvarSlett
 6. Så ytrolig flink du har vært:)
  Kjempe flott du er :)


  Klem Tina

  SvarSlett
 7. Godt jobbet!!! Selvdisiplin er ikke enkelt, så jeg synes du har vært utrolig flink. Virkelig en inspirasjon til alle, og spesielt til oss som ikke har selvdisiplin. Nå ser vi at det går ant!!
  Ha en riktig fin helg og vinterferie :-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk! :-))
  God helg og vinterferie til dere også! :-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer masse, og synes du er så flink. Kos deg med søndagen!

  SvarSlett
 10. Tusen takk! :-)) Takk i lige måde! :-) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails