Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

mandag 1. februar 2010

Div.tanker og gleder...

Først i dag, fikk jeg en tilbakemelding av en mannlig leser på min egen alder, og den gledet meg like mye som alle de andre jeg får!! :-))

Hei igjen, som jeg sa lovet jeg å komme med en tilbakemelding.

Boka var som du sa lettlest og spennende. Boka starter direkte og fenger leseren med det samme. og har oppbygging gjennom tid som leseren forstår. Den har fine hopp mellom personer og disses historier, uten at det blir uoversiktlig, det ble litt mye Renate/Monica vica versa på slutten så jeg måtte faktisk lese setninger om igjen og tenke meg om uten at det virket negativt for spenningen på slutten.
Synes du på 244 sider har fått med deg en handling som mange forfattere bruker 400 sider på. Skriv videre du, gleder meg til neste bok. Lykke til !!!

Så får jeg mail fra Vang Bibliotek, at de gjerne vil beholde det eksemplaret jeg la igjen der på lørdag! :-)) Så om noen som leser her, vil lese den gratis, så LØP ! ;-)) Blir det etterspørsel, må de antagelig ta inn flere! ;-) Spør gjerne etter den på Hamar også! ;-) Og andre steder i distriktet... ;-P

I går hadde gubben også lest boka, jeg har bedt han om innspill, derfor måtte han oppdatere seg litt på persongalleri osv... Han kom med en del tips, som jeg ikke hadde tenkt over... Synes det er svært nyttig og lærerikt... :-)) Hva kan forbedres osv! Nå er det jo forsent på bok nummer 1, men det er verdifullt for de neste... Jeg har ideer for en triologi, men det er tvilsomt om jeg klarer å holde alt i krimstil? Så jeg lurer fortsatt litt på hvordan jeg skal gripe det ann ? Men veien blir til mens man går... ;-)

Jeg gleder meg stort om dagen, over alt det positive som skjer... Eneste skår i gleden, er helsa mi, som det ikke er noen framgang på... Skulle så gjerne ha vært frisk, og fått gjort alt jeg har lyst til å gjøre... Og det begynner å bli MYE ! :-)  Men i morgen skal jeg forlange å få tatt mer prøver, for å se om det faktisk bare er astmaen som slår meg ut, eller om det er noe mer? Etter så lang tid, burde det ha vært mer bedring, enn det er, synes jeg...

Ha en flott dag, dere som er innom ! :-) Og andre og for den del...

5 kommentarer:

 1. Så flott at du har fått enda en positiv tilbakemelding! Dette blir spennende! Og god bedring til deg.

  SvarSlett
 2. Tusen takk ! :-) Jeg har jo etterhvert fått veldig mange gode tilbakemeldinger, men heldigvis slutter jeg ikke å glede meg over dem... :-))

  SvarSlett
 3. Alle innspill hjelper jo .. når man er i en slags utvikling .. blir spennende om du får til denne trilogien :o)

  God bedring - håper du snart er i form igjen!!

  SvarSlett
 4. Hvor spennende Heidi, og håper det hjelper med alle innspill.. Klart får du til trilogien det er jeg sikker på.. God bedring, håper du finner ut hva som er galt!

  SvarSlett
 5. Tusen takk! :-) Ja, jeg snapper opp litt tips både her og der!:-)
  Takk for god bedring også! Nå synes jeg det er på tide at jeg blir bra igjen! (Har nesten begynt å frykte, at jeg ikke blir bedre enn jeg er nå... :-( ) Men sender positive tanker!! :-))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails