Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 4. februar 2010

En hjelpende "hånd" ?

I lang, lang tid, har jeg hatt diffuse plager, som ikke eg. er sykdom, bare vondt og slitsomt. Som eksempel kan nevnes kramper i legger, magemusker og armmuskler. Leamus særlig i og ved øynene. Voldsom svetting fra hodet. Dirring i kroppen (En slags maurtue følelse). Veldig trøtt og sliten hele tiden.
I dag tror jeg at jeg hadde alt sammen på en gang... Og det toppet seg gang på gang ved å knyte seg i musklene, uansett hva jeg gjorde. Tilslutt var jeg så forbanna, og vrælte: Hva fanken er det som gjør dette? Svaret kom kjempekjapt: "Magnesium mangel!" Jeg aner ikke hvor det kom fra, men har vel en mistanke om at det kom fra mine hjelpere... Det har ikke vært i mine tanker i det hele tatt... Jeg begynte å tenke litt på det, så søkte jeg det opp på nett! Og der finner jeg alle disse symptomene pluss litt til... Og at årsaken ofte er fra astma, og ved bruk av vanndrivende feks... I tillegg spiser jeg lavkarbo, noe som også ofte bidrar til det...

Så tusen takk for "hjelpende" hånd! ;-)) Jeg kjøpte meg flytende magnesium på butikken, og tredde på meg ullsokker. Etter det har det vært rolig! Måtte det bare fortsette!! :-))

Hva skal man med lege, når man har hjelpere?? ;-)) Ærlig talt, så er det jo litt merkelig at han ikke har vært inne på tanken?

6 kommentarer:

 1. Godt at hjelpere trår til når alt annet ikke fungerer som det skal. Håper at du om noen dager føler deg langt mye bedre!

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant! ;-)) *Ler* Men det var nå litt pussig og... Svaret kom momentant, og etter at jeg tok det, har det vært borte også... Rart om det skulle fungere så fort da, men... Skal ta en dose til kvelds, og heller trappe ned etterhvert! Tenk om mye av løsningen ligger der da? Magnesiummangel kunne jo føre til masse muskelplager også...

  SvarSlett
 3. Kult .. :o) Tror jeg må skjerpe sansene mine mye mer for å få med meg alt det spennende som skjer rundt meg :o)

  Blir så fasinert jeg .. :o)

  Elsker bloggen din Heidi :o)

  SvarSlett
 4. Man kan få utrolig mye nyttig, ved å "lytte"... Det var jo som Marcello sa:I taushet, taler sjelen i stille stund!) Men jeg lurer på HVEM som taler jeg? *LER*

  Tusen takk! Så morsomt å høre! :-)) Klem

  SvarSlett
 5. Godt med en hjelpende hånd :)

  Od du.. Jeg fikk jo boka i posten i går:)
  For en utrolig spennende bok!!
  Jeg klarte rett og slett ikke å legge den fra meg, og ble sittende hele kvelden og leste. Så jeg lestehele boka i går jeg :) Utrolig gripende. Satt å felte en tåre på slutten, og fikk god puls innimellom:)
  Du må aldri slutte å skrive, for dette kan du virkelig :)

  Ha en nydelig kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett
 6. Ja, kjekt med en liten fuggel som hvisker en i øret inniblandt! ;-)

  Tusen takk! Utrolig morsomt å høre! Men det er vel alltid rom for forbedringer... Så den neste MÅ bli bedre! ;-) Men litt annerledes, men det tror jeg kanskje ikke er negativt! :-)
  Ha en fin kveld og natt! Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails