Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

tirsdag 16. februar 2010

Spikermatte og aksjon bikinisesong...

I dag kom gaven for at jeg meldte meg inn i IFORM bladet. Et blad jeg liker godt, og har mange gode tips! Selvfølgelig måtte den testes... ! Jeg er overrasket over hvor greit det gikk å ligge på den. Nå får jeg den nok ganske så for meg selv, men det er helt greit! ;-) Sønnen testet den i 2 sek, og det skjer neppe igjen... Gubben burde ha testet den, men det virker ikke som den frister... ;-PP

Ellers må jeg nok ta noen tak og endringer, for dette er 2. uka med stillstand på vekta... Må si det gikk kjappere på måten jeg brukte fram til jul... Nå er jeg jo klar over at jeg bygger en del mer muskler enn før, men nå må jeg enten gå ned på matinntaket, eller øke på med trening. Det siste er jeg usikker på om jeg klarer. Lungene er fortsatt langt fra bra, og formen er litt lignende ME, utmattelsessyndrom... :-/ Virker som om denne smellen er verre enn noen av de jeg har hatt fra før... De blir verre for hver gang. Tror 2010 blir et forandringens år, og med tårnet som årskort, ligger det ann til reale forandringer... Det må snart taes noen varige grep, og i dag prata vi litt om å selge huset. Det vil frigjøre mye gjeld, og når begge er blitt så redusert, så står vel inntekta i fare... Da har vi ikke sjans til å sitte med det uansett... Men enn så lenge er det bare på tankeplanet. Vi har uansett ingen følelser verken for huset eller plassen, så det gjør meg lite. Kunne kanskje ha tenkt meg et mindre hus, og kanskje ha bygget nytt... Men tomteprisene er jo så sinnsyke... En halv million, før du har tatt et spatak liksom... Vi får se... !

Ha en fin kveld og natt ! :-)   

5 kommentarer:

 1. Hei :)
  Fant bloggen din på Innsikten, jeg er innom og leser der en gang i blandt. Legger meg til som følger.

  Jeg fikk spikermatte til jul. Har ikke vært så flink til å bruke den enda, men merker at jeg får mer energi etter å ha ligget på den (litt vondt gjør det jo, men man blir vel herdet etterhvert, tenker jeg).

  Ønsker deg en strålende dag :)

  SvarSlett
 2. Hus er dyrt, men det er jo en nødvendighet. Om man eier eller leier...

  SvarSlett
 3. Koselig det! :-) Jeg synes eg. at det er litt behagelig å ligge på den jeg! ;-) Men det er vondest like etter å ha gått av den. Får man mer energi av det, MÅ jeg fortsette tydeligvis, for det trenger jeg! Ha en fin dag du også! :-)

  Mia: Ja, man må det! Men om vi hadde solgt her, hadde vi frigjort mye gjeld, og vi trenger ikke så stort hus! Men vi har ikke bestemt oss enda heller da! :-) Ikke fristende å leie heller...

  SvarSlett
 4. Hei og hopp :o)

  Har dere mulighet til å leie ut deler av huset dere bor i nå da? Hjelper jo veldig på de månedlige utgiftene med leie-inntekter :o)

  Jeg har selv vært nødt til å leie ut i perioder og selv om det var litt "trasig" med fremmede boende så tett innpå seg - så var jeg glad hver gang husleia kom inn på kontoen min :o) I tillegg så har man jo lov å bestemme "reglene" for utleieforholdet - og da er det jo opp til vedkommende å godta dem eller la være å leie. Funker det ikke - kan man si opp vedkommende i henhold til leiekontrakten.

  Det er selvfølgelig fristende å kvitte seg med mye av gjelden .. men det koster jo å bo uansett .. vanskelige spørsmål dette og noe jeg selv også må ta stilling til om ikke så lenge .. :o/ :o) Lykke til Heidi :o)

  SvarSlett
 5. Heisan! Nei, det er vel ikke særlig egna til det, da måtte det ha vært noen en kjente godt. Men planen er jo uansett å kjøpe igjen noe.. Men det vil nok bli en overgangsfase som man må leie...
  Problemet er hvis en eller begge må over på rehabilitering, men det vet vi jo ikke enda...
  Ha en super kveld og natt! Og lykke til selv! Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails