Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

onsdag 24. februar 2010

Får ikke skrevet innlegg... :-((

7 kommentarer:

 1. Får ikke skrevet innlegg, og forstår ikke hva som er feil... :-((

  SvarSlett
 2. Det må vi finne ut av! Ikke noe gøy det! Og du som skriver så bra! Kanskje "noen" ber deg om å ikke skrive om akkurat det du har tenkt å skrive om? Det har skjedd meg! Jeg hadde bestemt meg for å skrive om "noe", men det ville absolutt ikke hjelperen/guiden min at jeg skulle, så maskinen slo seg av, 2 ganger!

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 3. Ja, kanskje det gitt! ;-) Men det er nok en feil... Der man skal skrive, står den bare å laster og laster... Har gjort det i hele dag! Har prøvd å restarte maskina også, men det fungerte ikke da heller... Klem

  SvarSlett
 4. Kommer an på hvilken nettleser du bruker. Bruker jeg opera, får jeg ikke lasta opp bilde. Nå har ikke jeg skrevet innlegg å sjekket hos meg for å se om det fungerer. Kan være at feilen ligger hos blogspots server..

  SvarSlett
 5. Har samme problemet, og jeg har forsøkt med forskjellige nettlesere. Men dessverre, noe er garantert feil..

  SvarSlett
 6. Det var fint du sjekka, for jeg aner ikke hvordan jeg skulle ha gjort noe med det, om det bare var hos meg... :-( Men får håpe de har fått beskjed, og gjør noe med det!

  SvarSlett
 7. Ettersom jeg har forstått er det mange som har problemer.. Krysse fingre for at det er i orden i morgen...

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails