Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 5. februar 2010

Godt innen første mål ! :-)

Ukas veiing og måling var super, 1,7 kg ned, men bare 3 cm , og 2 av dem i livet. Så totalt siden start for 3 uker siden, er det 5,4 kg ned, hvor målet var 5 kg! Det må man si er helt greit! :-)) Totalt 18,7 kg siden august 09! 19,3 kg igjen til mål, så jeg er nesten halvveis... :-)
 Jeg føler ikke akkurat at jeg sliter for det, gubben trener feks. mer strukturert enn meg... Men med "svanens død" på stuegolvet, får jeg da i gang blodsirkulasjonen og hjertepumpa! ;-) Det er det jeg klarer om dagen, når jeg ikke kan ut å gå tur... Man tager det man haver... ;-)

Magnesiumen ser faktisk ut til å fungere veldig bra! Har ikke hatt en muskelknytning etterpå, og heller ingen leamus... Litt snodig, siden det har vært en følges(u)venn siden før jul...

Oppdatering:
Fant ut at jeg skulle så hvor lenge det var til neste bukse! Og gikk rett inn i den!!! Wiiiii !! Og den er ikke trang engang!! :-))) En str. ned til, og jeg har masse klær !! :-)))

13 kommentarer:

 1. Så bra og høre. Du er flink med slankingen også.. Jeg har gått opp 10 kilo av røykeslutten. Nå skal jeg kutte ut smør på skiva, pepsimax, og den største synderen er vin i helgene.. sukk og stønn..

  Venninna mi har tatt av over 30 kilo og hun er tynn nå. Hun brukte vektklubben som VG har.. Der lærte hun å spise riktig.. Gratulerer med fin vektnedgang og kos deg med din måte å trene på. Man tar det man haver i hus...God helg!

  SvarSlett
 2. Takk, takk! Det beste av alt, jeg har kommet inn i ei bukse til!! :-))) Str.42 !! Og det beste av alt, den var ikke trang engang!! :-))) Wiiiiiii ! Sånt motiverer! En str til, og jeg har masse klær igjen!! :-))

  Så min trening og kosthold fungerer visst! :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse.. Klart det motiverer når de gamle klærne passer.
  Venninna mi hadde visst funnet mye lekkert i skapet som nå passet!

  Trening og kosthold fungerer. Nå skal jeg rocke litt med rockeringen..

  SvarSlett
 4. Gratulerer :-))
  Er det euro-dietten du går på, eller ren viljestyrke?;-)

  Jeg har gått på den dietten, og har gått ned mer enn målet, totalt 18 kg nå, men vil ikke ned mer! 6 str i klær, så det har vært en dyr, men morsom tid, hehe. Spiser nå det jeg vil, men mengden er selvfølgelig mye mindre. Ikke like stor plass som før.. magen tåler ikke poteter og brød lengre, men er ikke et savn! Som erstatning for poteter, lager jeg en purrê av blomkål, brokkoli, selleri, en klatt med meieri-smør, salt og pepper. Utrolig godt!! Prøvd den?
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 5. Tusen takk, begge to! :-)
  Nei, det er en litt selvutarbeida en... Men det går mye på lav karbo... Jeg er ingen frokostspiser, så jeg tar en Noka shake da... Ellers spiser vi bare Basmati ris og fullkornspaghetti til middagene, ikke sauser osv. Men spiser salat, med fransk dressing med 0 % fett. Går mye i kalkun,kylling, svin og biff en gang i blandt. Faktisk overraskende besparende økonomisk også... Har kuttet ut sukker og brus. Og så trener jeg litt da... :-)
  Prøvde noe lignende en gang jeg var på Ketose diett... Men den gangen savnet jeg mye, denne gangen savner jeg eg. ingenting, annet enn saus en gang i blandt... Noe jeg har tenkt å bevilge meg i dag! Peppersaus med Creme fraiche ! :-))

  SvarSlett
 6. Gratulerer med kjempebra resultat Heidi :o)

  Klemmer!

  PS .. kos deg med peppersausen da .. :o)

  SvarSlett
 7. grattis med nådd mål, Heidi:)) så utrolig flink du er:)) vær stolt av deg selv:))

  stoor klem

  SvarSlett
 8. Tusen takk! :-) Er veldig fornøyd ja! :-))

  Klem

  SvarSlett
 9. Og ps! Gleder meg voldsomt til peppersausen... ;-)

  SvarSlett
 10. Herreli så flink du har vært :) Det er godt å kjenne resultatene på kroppen :) Deilig å gå ned en str i klær, der er jo ganske mye :)

  Har også gått på lavkarbo for mange år siden, og det er helt utrolig hvor kiloene kan rase av, hvis man holder seg til dietten :)

  Lykke til vidre :) Stå på !!

  Ha en nydelig kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett
 11. Tusen takk! Ja, det funker veldig bra! Og det er ikke vanskelig om man setter seg litt inn i det! :-) Ja, gleder meg masse til en str. til ned, da kan jeg frotse litt i klær igjen! :-)
  Ha en fin kveld du også! Klem :-)

  SvarSlett
 12. Utrolig flott! Du står virkelig på :) Gratulerer med flott innsats så langt! Klem

  SvarSlett
 13. Tusen takk! :-) Er litt lat av meg, så ting må gå ganske lett.. ;-)) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails