Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

tirsdag 2. februar 2010

Surve litt...

En smule dritt lei av å være syk nå... Har vært det siden 9.november, og de siste 2 månedene har det nesten ikke vært framgang engang... :-(  I dag fikk jeg endelig litt gehør for videre utredning... Jeg trenger å vite om alt kan settes i sammenheng med astmaen, eller om det er noe mer? Fikk ihvertfall konkludert en ny ting i dag.. Jeg er skeiv i nakken... Dvs. det er hodestillingen som er feil... Da han påsto at jeg satt rett, føltes det ikke sånn ut for meg... Mulig det kan være derfor jeg føler så ubehag i halsen, og har vondt for å svelge..? Nå skal det iallfall sjekkes, det og andre ting...

Ellers var det jo flott med et gjensyn med frustrerte fruer! :-)

Ha en god natt ! :-)

3 kommentarer:

 1. Heisan. Nå har jeg mange ganger forsøk komme inn her uten og lykkes. Håpe på at det går nå. Bloggen din ser så spennende ut. Med alt "mystiske"osv..
  Håper du blir fort frisk igjen.
  Ha en fin dag videre:) Om du vil eller har lyst og besøke meg er det: http://ellensworld.blogg.no
  Viste jammen med ikke vilken id jeg måtte velge.
  Kommer nok innom her igjen.

  SvarSlett
 2. får tro og håpe du blir frisk igjen snart da..jammen gått lenge med dette nå:/ satser på at de finner en grunn til det så du får hjelp og blir frisk:))

  stor klem

  SvarSlett
 3. Hei Ellen! Så hyggelig at du endelig fant ut av det! Så at du hadde hatt problemer på bloggen til Mia, men skjønner ikke hva som skjer/skjedde... Takk for det, fort har det ikke akkurat gått, men håper at de snart finner ut hva som gjør det... Kommer nok innom ja! Ha en fin dag !

  Kari: Ja, det begynner å bli veldig lenge, pinlig lenge i grunn... :-(( Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails