Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

torsdag 4. februar 2010

Historien om Pernille...

Etter å ha hatt besøk av henne i dag, kom jeg på at jeg kanskje burde fortelle om henne... Det er vanskelig å fortelle hvem hun egentlig er, siden jeg da må begi meg inn på ting jeg knapt forstår selv... Hun er nok ingen ånd, i ordets rette forstand... Da vil jeg vel heller kalle henne en hjelper? Men uansett så er hun veldig nært knyttet til meg... Hun har etterhvert blitt sett av veldig mange, og mange av mine venner får besøk av henne inniblandt. Feks. under vanskelige husrenser, er hun raskt på plass! ;-) Og da går alt så meget bedre... ;-)
Pernille er ei jente på en litt diffus alder, men et sted mellom 6-9 år... I visdom, er hun mangehundre... He-he... Tenk deg alt det gode du kan finne i et menneske, så har du henne... Mine venner sier hun oser kjærlighet, og det er en helt riktig beskrivelse, for det er det hun gjør...

Hos meg, kan hun være litt "irriterende"! For hun setter fingeren på ting, jeg ikke liker... :-/ Men som oftest kommer hun når jeg finner tilbake til litt barnslig glede... Som feks. når jeg spiller musikk, og danser, og har et "moment" av glede... Da kommer hun og minner meg på at jeg er på rett vei! ;-)
Det slutter aldri å forundre meg over hvor hun kan finne på å dukke opp... ! Det holder at de har en eller annen form for kontakt med meg... Og av en eller annen grunn, føler de for å fortelle det til meg, og da er det jo enkelt å fortelle dem hvem hun "er"... Så har du sett ei lita jente med lyst, "lurvete" hår, med en utrolig utstråling, og en glupsk apetitt på "livet", så er det nok henne! ;-))     

6 kommentarer:

 1. Så herlig Heidi .du skremmer meg nesten med disse navnene dine .Du skriver om Renate i boken din og Robert som er en venn av oss og nå kommer jammen meg Pernille (Datteren vår)
  beskrivelsen passer veldig godt by the way . herligheten altså:).moro at du forteller:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en koselig jente, selv om hun kanskje pirker i deg og minner deg på noe! Men noen ganger trenger vi påminnelser, og moro at andre får hjelp av henne..

  SvarSlett
 3. He-he... ;-) Morsomt at navnene klaffer så bra! ;-) Pussig sammentreff...

  Hun er jo en liten engel, og av og til lurer jeg på om hun er det i ordets rette forstand og ? Kanskje derfor hun oppfattes så kjærlighetsfullt? Hun pirker på meg av kjærlighet, men det er irriterende nok det! Men jeg må alltid le litt og... ;-) Ja, hun er utrolig hjelpsom! ;-)

  SvarSlett
 4. Så morsomt, Heidi :). Håper jeg får treffe henne en dag.

  SvarSlett
 5. Synes det er spennende jeg da .. vil gjerne se henne eller få noen påminnelser :o)

  Ha en kjempefin torsdag og ei flott helg - klemmer til deg!!

  SvarSlett
 6. Hanne: Egentlig svært merkelig at hun ikke allerede har vært hos deg! ;-)

  Torilpia: Det kan det godt hende du får også... ;-) Takk i lige måde! :-)

  Klem til dere begge! :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails