Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

fredag 19. februar 2010

Fin fredag!

I dag gikk vi 12 km på ski... Skal lure på om jeg fant igjen noen muskler, som sjeldent er i bruk ? :-/ Det gikk forholdsvis greit, tiltross for et par hostekuler, men hadde gardert meg med medisiner... Det var litt kaldere der, enn jeg hadde regna med.

Da jeg kom hjem, startet jeg på Mia`s Oreo kake... Dæven, den gleder jeg meg til å smake... Den var kjapp og grei å lage, men jeg BRUKTE hele kjøkkenet, og alt i skuffer og skap føltes det som... :-PP Måtte ha 3 forskjellige boller, en foodprosessor, en mixmaster, og en stavmixer... :-PP Men nå står den og godgjør seg til min unge svigerinnes 30 års dag i morgen! Gratulerer Kari! :-))

Nå er jeg utpumpa, men det gjør ingenting, har huka ræva ned i sofaen for resten av kvelden! Strålende fredag alle sammen! :-))

6 kommentarer:

 1. hehe...lever forsatt i fornektelse her og hevder hardnakket at jeg blir 29:P love å prøve seg jaffal:P:P takk takk:))
  mmm...gleder meg til å smake på den kaka...hørtes veldig god ut!!:))

  SvarSlett
 2. Vi damer blir aldri mer enn 29... :-PP
  Tror kaka ble helt livsfarlig god ! :-// Har det blitt noe mer tidsatt klokkeslett eller?

  SvarSlett
 3. Kaka er farlig god. Jeg måtte lage en til fordi Mona ville ha, og den ble ikke noe mindre god gitt. Du skjønte at du måtte bruke 3*4 pakker?

  SvarSlett
 4. Smakte litt på ingrediensene, og særlig fyllet med osten, var jo sinnsykt god! ;-)) Jeg brukte litt over 2 pakker, hadde 3... Men det blir jo ei dyr kake... ;-) Men det er jo ikke så ofte en lager det, så det får gå... ;-)

  SvarSlett
 5. Ja den blir dyr, men god å da. også er den mektig så den holder en stund. Ble den god a? Du fikk ikke litt tynn bunn hvis du bare brukte litt over 2?

  SvarSlett
 6. Den ble kjempegod! Skulle nesten ha laget dobbelt fyll... Ble litt tynne lag... Har nesten lyst til å bare lage det fyllet med osten, for den var knallgod... ;-) Bunnen var grei, men det hadde nok lønt seg å bruke matpapir i bunn... Og kremen burde jeg ha gjort stivere, for den fløt litt utover... Men alt i alt, var den vellykket! :-)) Så takk for oppskrift! :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails