Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

lørdag 6. februar 2010

Skuffa...

Over å få Snorkrik til finalen... Selv om deler av sangen er bra, så synes jeg de sure partiene ødela... Hadde håpa på A1, som jeg syntes fenga mest! Men jeg er ikke så hypp på å betale for GP neste år igjen, så da er det kanskje like bra med Snorkrik! ;-) Tviler vel på om den vil slå ann så godt der ute... Men jeg har tatt feil før jeg... :-P  

5 kommentarer:

 1. Er også skuffet. Stemte og stemte på A1 for den sangen var klart best.. Men de vant ikke fordi de er så kjent i fra før..

  SvarSlett
 2. Ja, det er ironisk, at nå da det var med mange kjente artister, så var det en underdog fra Skien som vant... Nesten flaut, spør du meg... Men han kommer ikke til å klare å stille, for sønnen har sendt Woodoo til han! *Leeeeer* Så A1 får stå klare! ;-)

  SvarSlett
 3. Ja det er merkelig den musikksmaken, jeg kunne ikke fatte at Didrik vant... surt sang han også. Jeg heia på Bjørn Johan, syntes han hadde en fengende låt.

  SvarSlett
 4. Ja, her var det sånn at det spilte ingen rolle, BARE det ikke var Snorkrik som vant... Liker også Yesman ! :-)

  SvarSlett
 5. Synes Didrik har en kjempebra stemme jeg .. og ønsker han lykke til i Eurovisjonen :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails