Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

søndag 21. februar 2010

Mors overtalelseskunst! ;-P

Prøver å overtale min sønn til å prøve slalomskia mine... Baktanker? Oh yes! ;-) Jeg har kjørt slalom siden 13 års alderen, men det ble lite etter at jeg traff gubben... Han eier ikke balanse pga å ha fjernet menisk i knea, så å få med han på det, har aldri vært aktuellt... MEN om jeg hadde fått sønnen til å fatte interesse, hadde jeg fått noen å kjøre med... ;-)) Må si jeg var mer glad i vinteren før, da jeg kunne bruke den til noe... All fritid før, ble brukt i bakken, og hadde jeg vært yngre da jeg begynte, hadde jeg antagelig begynt å trene slalom aktivt... Jeg har/hadde et stort problem, jeg fikk sinnsykt vondt i leggene... :-(( Det ødela veldig mye! Det finnes ingen herligere følelse enn å sette utfor bakken i strålende solskinn!!! :-))))))))))))))) Da er jeg på toppen av verda!! Sinnsykt moro!!

Så tilbake til mors overtalelseskunster... ;-P Ha en fin søndag !

4 kommentarer:

 1. Godt det finnes forskjellige interesser og ulik grad av mot. Den gangen jeg var med barna våre på slike aktiviteter, hadde jeg nok med å holde meg på føttene på flat mark. Har vel aldri vært noen Superman på ski i bakker, da var det bedre på sykkelen - der var det få og muligens ingen som slo meg i vågale kunststykker. :)

  Ha fortsatt en fin dag og ei flott kommende uke! Med eller uten ski...

  SvarSlett
 2. For å si det sånn... Det ble ingen suksess! ;-/ Det var nok mest for å glede mor! Selv om han faktisk hadde mer taket på det, enn jeg hadde regna med... Tror broren min kunne ha blitt en hard kamp for deg på sykkel! ;-) verre råtass skulle man lete lenge etter! ;-) Fin uke og søndag ønskes deg også! :-))

  SvarSlett
 3. Gode overtalelseskunster skulle vi vel hatt alle og enhver til tider .. :o) Men ikke når det kommer til vintersport .. :o) Har aldri stått slalom og tror aldri jeg kommer til å gjøre det heller :o)

  Men heldigvis er vi forskjellige - ellers hadde det vel blitt for trangt i bakkene :o)

  Ha en super søndag - klem!

  SvarSlett
 4. He-he.. Ja, det er sant! :-)) Ha en flott søndag! :-)) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails