Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen...

Det finnes kun èn sannhet, og det er din egen... -Lena Ranahag

Om meg

Bildet mitt
Ringsaker, Hedmark, Norway
Mor,kone,forfatterspire,alternativt tenkende,medium,kanaliserer, husrens og hobbymaler. Er i mitt ess, om jeg kan uttrykke meg kreativt på noe vis...

mandag 8. februar 2010

Sparetips!

Etter å ha regnet på månedlige utgifter FØR strøm, mat og diverse, innser jeg at jeg trenger noen sparetips! Hva er dine beste sparetips? Og finnes det noen artige løsninger på å få litt ekstra inntekter osv... ?

Har sett litt på om det er noe vi ikke trenger feks., men dessverre ser det ut til at det meste må være der... :-(

Noen som vil kjøpe signert bok kanskje? ;-)) He-he... Eller malerier? :-P Tror kanskje det er masse annet vi kunne ha kvitta oss med også? :-PPP Trenger du noe? *leeeeeer*
Ps!
Desp... ;-))

5 kommentarer:

 1. Sannelig om jeg vet av noen sparetips. Jeg er blitt flinkere til å avbestille bøker, har en sparekonto hvor jeg setter inn 1000 kroner hver måned... En reisekonto, men den står på gubben.

  Planlegge ukesmeny, være flink til å handle fornuftig. Men så har ikke vi stort lån da, og eier huset vi bor i..

  SvarSlett
 2. Nei, da er det nok litt annerledes! :-)Spare kan jeg nok glemme på en stund... :-/

  SvarSlett
 3. Tips for deg min venn hehe: Du kan jo skrive noveller, sende dem til ukeblader og få betalt!!! Jeg er sikker på du har ett par på maskinen din;-) Jeg tenker stadig på det...men er så treig og litt redd hehe.
  Ellers vet jeg med meg selv, at pengene renner ut om jeg har med datteren på butikken. Prøver å handle uten henne :-)Jeg er jo så bløt, at jeg faller for alle triksene hennes:-) Lykke til med sparingen, jeg skal følge med, for jeg trenger sårt noen tips jeg også.....

  SvarSlett
 4. Hei hei :)
  Ikke noe særlig å ut hvis det er for kaldt nei... uff, men da er det godt deg kommer noen nydelige dager av og til :)
  Jeg har boka, hvis ikke skulle jeg kjøpt en ;)

  Klem Tina

  SvarSlett
 5. Noveller var kanskje ikke så dumt? ;-) Men jeg har ingen liggende, iallfall ikke på maskina... Og isåfall er de eldgamle... Hva pleier de å handle om da? Kjærlighet? ;-)
  Ja, å ha med barna på butikken er neppe noe sjakktrekk... Han min er nok ikke den værste sånn. Men en gang i måneden er det skummelt... Han er nemlig veldig bladfrelst... ;-)

  Hei Tina! Du får reklamere til venninner da vet du! :-P He-he...
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails